Μηχανήματα αυτόματης ανάληψης... διαμαντιών - iefimerida.gr

Μηχανήματα αυτόματης ανάληψης... διαμαντιών

διαμάντια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Πάω στο ΑΤΜ αγάπη μου να πάρω ένα διαμάντι και έρχομαι»... Οξύμωρη φράση και όμως γίνεται αλήθεια, αφού έρχονται τα μηχανήματα που αντί για μετρητά θα δίνουν διαμάντια!
Παρελθόν θα αποτελέσουν από ότι φαίνεται τα ΑΤΜ, τα γνωστά μηχανήματα αυτόματης ανάληψης χρημάτων καθώς περνάμε σιγά σιγά, στην νέα γενιά, η οποία θα δίνει στους πελάτες, πλάκες χρυσού, ασήμι, αλλά και... διαμάντια.

Η Ινδική εταιρεία Gitanjali Group, παρουσίασε το πρώτο ΑΤΜ τέτοιας τεχνολογίας,το οποίο προς το παρόν θα περιοριστεί στο να δίνει χρυσά και αργυρά νομίσματα για κυρίως θρησκευτικούς λόγους.

Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στην Βομβάη, και όπως είπαν άτομα της εταιρείας, θα υπάρχει η δυνατότητα να δίνονται διάφορες ποικιλίες διαμαντένιων κοσμημάτων.

Το κοινής τεχνολογίας ΑΤΜ με μικρές μετατροπές μετατρέπεται σε ένα τέτοιο... δώρο για πολλές κυρίες λάτρεις των κοσμημάτων, φανερώνοντας κιόλας την ευμάρεια και ανάπτυξη που έχει ξεκινήσει να υπάρχει στην Ινδία των 1.1 δίς ανθρώπων, με την διόγκωση της μεσαίας τάξης ...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ