Εγκλημα στην Αίγινα: Δολοφόνησαν ανιψιό και θεία για τα χρήματα που είχαν κρυμμένα στο σπίτι - iefimerida.gr

Εγκλημα στην Αίγινα: Δολοφόνησαν ανιψιό και θεία για τα χρήματα που είχαν κρυμμένα στο σπίτι

Φωτογραφία: EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι της άγριας δολοφονίας στην Αίγινα.

Στόχος των κακοποιών ήταν η ληστεία καθώς τα δύο θύματα ανιψιός και θεία είχαν κρυμμένα στο σπίτι σημαντικά χρήματα ποσά. Αυτό φαίνεται πως το γνώριζαν οι ληστές-δολοφόνοι και γι αυτό επιτέθηκαν στα δύο θύματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες το ένα από τα θύματα ο 44χρονος είχε προχωρήσει πρόσφατα στην πώληση ενός ακινήτου του πατέρα του και τα χρήματα που είχε πάρει από τον αγοραστή τα έκρυψε στο σπίτι που έμενε με τη θεία του. Αυτό φαίνεται πως ήταν το ένα στοιχείο που γνώριζαν οι δράστες. Ωστόσο ανιψιός και θεία έκαναν ένα ακόμα εγκληματικό λάθος και οδήγησαν τους κακοποιούς μέσα στο σπίτι τους. Η 71χρονη έκρυβε χρήματα μέσα στο σπίτι και μάλιστα το έλεγε στο φιλικό της περιβάλλον.

Τώρα οι Αρχές εξετάζουν αν οι δράστες προέρχονται από το στενό φιλικό περιβάλλον των θυμάτων ή αν η ύπαρξη μετρητών μέσα στο σπίτι είχε φτάσει και σε τρίτους. Πάντως η πρώτη εκδοχή φαίνεται πως είναι η πιθανότερη, καθώς ο δράστης ή οι δράστες προσπάθησαν να εξαφανίσουν κάθε ίχνος από το σπίτι των θυμάτων

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ