Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει πολεμικές τέχνες την αστυνομία της [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει πολεμικές τέχνες την αστυνομία της [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με τις ικανότητές του στις πολεμικές τέχνες ο διάσημος ηθοποιός Στίβεν Σίγκαλ έσωσε τον κόσμο από πυρηνική επίθεση και πολλούς κακούς, στις ταινίες του Χόλιγουντ.

Ομως τώρα του ζητούν να επιδείξει τις ικανότητές του και στην πραγματική ζωή και να εκπαιδεύσει τις ειδικές δυνάμεις της Σερβίας στην γιαπωνέζικη τεχνική Aikido που κατέχει. Ο 63χρονος σταρ, που παίζει αυτό το διάστημα στο ριάλιτι σόου «Steven Seagal: Lawman», επισκέφθηκε τη Σερβία επί ένα τριήμερο και συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό της χώρας Αλεξάνταρ Βούτσιτς και τον φιλορώσο πρόεδρο Τόμισλαβ Νίκολιτς.

Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει πολεμικές τέχνες την αστυνομία της [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Κατά την επίσκεψή του στη χώρα, ο Σίγκαλ βραβεύτηκε από την Brothers Karic Foundation για το φιλανθρωπικό του έργο και δήλωσε ότι αισθάνεται περήφανος που του είχε κάνει την ίδια τιμή και ο ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν. Ο επικεφαλής του Ιδρύματος Bogoljub Karic, πήρε άσυλο στη Ρωσία αφού η προηγούμενη κυβέρνηση της Σερβίας τον κατήγγειλε για διαφθορά και κλοπή εκατομμυρίων δολαρίων από τα δημόσια ταμεία.

Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει πολεμικές τέχνες την αστυνομία της [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Σερβία ζήτησε από τον Στίβεν Σίγκαλ να διδάξει πολεμικές τέχνες την αστυνομία της [εικόνες] | iefimerida.gr 2


Σύμφωνα με τον Independent, παραμένει άγνωστο αν ο Σίγκαλ θα βρει τον χρόνο να εκπαιδεύσει τη σερβική αστυνομία, αφού έχει πολλές υποχρεώσεις και ταινίες στις οποίες θα συμμετάσχει το 2016.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ