Διέταξαν έλεγχο για την... «Special... Σπατάλη» - iefimerida.gr

Διέταξαν έλεγχο για την... «Special... Σπατάλη»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Επιτροπή για τον έλεγχο της οικονομικής διαχείρισης της Οργανωτικής Επιτροπής Αγώνων «Special Olympics Αθήνα 2001» συστήνεται με εντολή του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

Όπως αποκαλύπτει το «Έθνος» η επιτροπή συστήνεται τέσσερις μήνες μετά τις αποκαλύψεις της εφημερίδας για οικονομικές ατασθαλίες, οικογενειοκρατία και διαχείριση της διοργάνωσης που θα μπορούσε να προσελκύσει και το Εισαγγελικό ενδιαφέρον για τον υπέρογκο προϋπολογισμό της. Αξίζει να σημειωθεί -γράφει η εφημερίδα- ότι η πρόεδρος της Επιτροπής Γιάννα Δεσποτοπούλου είχε αναλάβει καθήκοντα με τις ευλογίες του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Καραμανλή.

Σύμφωνα με την απόφαση του κ. Σαχινίδη, το τετραήμερο από 7 ως 11 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί έλεγχος του προϋπολογισμού, των δαπανών και των συμβάσεων έργου που πραγματοποίησε η επιτροπή. Επίσης θα ελεγχθούν οι αμοιβές και οι αποζημιώσεις του προσωπικού καθώς και οι συμβάσεις έργων και προμηθειών που υπέγραψε η Επιτροπή.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ