Οι ρωσικές αρχές βρήκαν λιποτάκτη μετά από 10 χρόνια -Η οικογένειά του τον είχε για νεκρό - iefimerida.gr

Οι ρωσικές αρχές βρήκαν λιποτάκτη μετά από 10 χρόνια -Η οικογένειά του τον είχε για νεκρό

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έναν 30χρονο άνδρα συνέλαβε η αστυνομία στην Ρωσία, ο οποίος είχε καταταγεί το 2003 στον Ρωσικό στρατό για να αποδράσει λίγο αργότερα και να εξαφανιστεί, μη δίνοντας κανένα σημάδι ζωής απο τότε.


Ο άντρας που η οικογένεια του είχε για νεκρό μετά και την λανθασμένη -καθώς φαίνεται- αναγνώριση του πτώματος του λίγους μήνες μετά την εξαφάνιση του, βρέθηκε στην περιοχή Καμτσάκα να μένει σε ένα δάσος και να κάνει μικροθελήματα για να ζήσει.
Η περιοχή είναι η ίδια που κατατάχθηκε το 2003 και οι αρχές βρίσκουν περίεργο το γεγονός πως κανείς μέχρι τώρα δεν τον είχε ανακαλύψει.

Οι ρωσικές αρχές βρήκαν λιποτάκτη μετά από 10 χρόνια -Η οικογένειά του τον είχε για νεκρό | iefimerida.gr 0

(το δάσος οπου κρυβόταν ο 30χρονος λιποτάκτης, φωτο: Danita Delimont, Alamy)
Ο άντρας που διέμενε σε μια αυτοσχέδια κατασκευή μέσα στο δάσος της πόλης, αντιμετωπίζει τώρα ποινή φυλάκισης μέχρι και 7 χρόνια, ενώ πληροφορίες από τα τοπικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι η οικογένεια του έχει ήδη θάψει, ως τον γιο τους, το πτώμα του άνδρα που λανθασμένα αναγνώρισαν το 2003.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Κόσμος λιποτάκτης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ