Γιατί δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου -4 λόγοι [εικόνες] - iefimerida.gr

Γιατί δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου -4 λόγοι [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η κατάσταση είναι περίπου ίδια για όλες τις γυναίκες μετά από έναν χωρισμό, ειδικά όταν εκείνος είναι αυτός που πήρε την απόφαση να τραβήξετε χωριστούς δρόμους στη ζωή σας.

Κλάματα σε λεωφορεία, αυτοκίνητα, δουλειά, πεζοδρόμια, τραγούδια που θρηνούν τη χαμένη αγάπη και ο ώμος ενός φίλου, ο οποίος σε παρηγορεί λέγοντας πόσο όμορφη είσαι και πόσο τυχερός θα είναι ο επόμενος.

Γιατί δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου -4 λόγοι [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Εκεί, λοιπόν, ανάμεσα στο «Hello» της Αντελ και το κουτί με τα γλυκά, πιάνεις το κινητό σου για να στείλεις μήνυμα. Θες κι εσύ να του πεις ένα «γεια».

Η αλήθεια, όμως, είναι πως δεν υπάρχει κανένας μα κανένας λόγος να στείλεις σε εκείνον μήνυμα, ούτε να τον πάρεις τηλέφωνο. Ακόμα και μετά από αυτό θα εξακολουθήσετε να είστε χωρισμένοι. Δεν θα αλλάξει τίποτα. Και αν δεν πείθεσαι, σου δίνουμε τέσσερις έξτρα λόγους για τους οποίους δεν πρέπει να το κάνεις:

  1. Ξανασκέψου μήπως είναι η συνήθεια ή σου λείπει πραγματικά; (μη βιαστείς να απαντήσεις)
  2. Δεν θες να πάρει την ικανοποίηση πως τον σκέφτεσαι.
  3. Χωρίσατε για κάποιον λόγο, ίσως να μην ταιριάζετε.
  4. Είναι ένα βασανιστήριο για σένα.

Η παρόρμηση του να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου, αν αποκλείσουμε το ενδεχόμενο πως πραγματικά τον θες πίσω, μπορεί να οφείλεται σε: πλήξη, μοναξιά, ανάγκη για προσοχή ή σεξ, ακόμα και για τη δημιουργία χάους στη ζωή.

Αν υπήρχε κάποιος βάσιμος λόγος να τα ξαναβρείτε με τον πρώην σας, θα το έκανες μέσω γραπτών μηνυμάτων; Δεν θα ήταν κάτι πιο αυθόρμητο; Πιθανότατα ναι.

Αν σκεφτείς καλά θα συνειδητοποιήσεις πως το κεφάλαιο έχει κλείσει και αν δεν έχει γίνει ακόμα θα γίνει σύντομα. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου να σκεφτεί, βγες έξω, διασκέδασε όσο μπορείς και γρήγορα θα βρεις και πάλι τα πατήματά σου.

Γιατί δεν πρέπει να στείλεις μήνυμα στον πρώην σου -4 λόγοι [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ χωρισμός μηνύματα πρώην σύντροφος
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ