Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Caveman» - Άφθονο γέλιο - iefimerida.gr

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Caveman» - Άφθονο γέλιο

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το iefimerida.gr και το θέατρο «CORONET» προσφέρουν 5 διπλές προσκλήσεις για την Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου στις 21:15 στην παράσταση «Caveman» με τον Θανάση Βισκαδουράκη.

Είναι από τις παραστάσεις που πρέπει το ζευγάρι να δει μαζί. Η μάχη των δυο φύλων επί σκηνής.

Ο Caveman γιορτάζει 9 χρόνια επιτυχίας στο Θέατρο «Coronet» και ο Θανάσης Βισκαδουράκης είναι για αυτή τη σεζόν ο άνθρωπος των σπηλαίων.
Η γυναίκα του τον διώχνει από το σπίτι και έτσι αρχίζει και η ιστορία του. Όλοι μέσα μας κρύβουμε έναν Caveman και αυτός είναι ο λόγος της απόλυτης ταύτισης με τον ήρωα.

Δηλώστε συμμετοχή για προσκλήσεις στην παράσταση «Caveman» - Άφθονο γέλιο  | iefimerida.gr 0

Μέσα από τα δικά του μάτια ο θεατής συνειδητοποιεί αυτά που συμβαίνουν στη σχέση και στο σπίτι του και μέσα από τα λόγια του ανακαλύπτουμε αλήθειες που ίσως αγνοούσαμε.
Ο Caveman είναι πλέον ένα σύμβολο και πολλές φορές γίνεται αιτία να επαναπροσδιοριστούν οι σχέσεις των ζευγαριών και να αντιληφθούν ότι το μυστικό της συμβίωσης, κρύβεται στην κατανόηση της διαφορετικότητας μεταξύ ανδρών και γυναικών.

Ο Rob Becker, ο συγγραφέας του Caveman δεν φανταζόταν ότι ο ήρωας του θα γινόταν σύμβολο και θα κατακτούσε όλο τον κόσμο. Μέχρι σήμερα έχουν παρακολουθήσει την παράσταση συνολικά πάνω από 15.000.000 θεατές και στην Ελλάδα περισσότεροι από 270.000.

Η παράσταση
«CAVEMAN» του Rob Becker
CORONET Φρύνης 11 και Υμηττού, Παγκράτι
τηλέφωνα : 210 – 7012123 και 210 – 7012511

Δηλώστε συμμετοχη στην παρακάτω φόρμα:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ