Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες] - iefimerida.gr

Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η πασίγνωστη ιρλανδή τραγουδίστρια Σινίντ Ο' Κόννορ προκάλεσε την κινητοποίηση της Αστυνομίας, όταν ανήρτησε στο Facebook ένα σημείωμα αυτοκτονίας, λέγοντας ότι έχει πάρει «υπερβολική δόση» ναρκωτικών.

«Δεν υπάρχει άλλος τρόπος να αποκτήσεις τον σεβασμό» έγραψε στο απελπισμένο σημείωμά της.

Η αστυνομία εισέβαλε στο δωμάτιο ξενοδοχείου όπου διέμενε και πλέον δέχεται ιατρική θεραπεία στο νοσοκομείο.

Η ιρλανδή μουσικός που έγινε παγκόσμια γνωστή από το τραγούδι της «Nothing Compare 2U», στη δεκαετία του 1990, έχει αντιμετωπίσει πολλά προβλήματα όλα αυτά τα χρόνια. Οπως αποκαλύπτει η Daily Mail, από δωμάτιο ξενοδοχείου, το οποίο είχε κλείσει με άλλο όνομα, ποστάρισε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook το σημείωμα που προκάλεσε κύματα ανησυχίας στους θαυμαστές της. «Υπάρχουν τόσα πολλά που περιμένουν από μια γυναίκα να αντέξει» έγραψε.

Μητέρα τεσσάρων παιδιών, η Ο' Κόννορ η οποία είχε υποβληθεί τον περασμένο Αύγουστο σε υστερεκτομή, έγραψε ακόμη ότι «έκλαιγε και ούρλιαζε επί εβδομάδες» και πως «οι τελευταίες δύο βραδιές με τελείωσαν» για να ολοκληρώσει το σπαραχτικό της μήνυμα:

«Πήρα υπερβολική δόση. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να κερδίσω το σεβασμό. Δεν είμαι στο σπίτι μου, είμαι σε ένα ξενοδοχείο κάπου στην Ιρλανδία, με άλλο όνομα. Αν δεν έκανα αυτή την ανάρτηση, τα παιδιά μου και η οικογένειά μου δεν θα το μάθαιναν καιν. Θα μπορούσα να ήμουν νεκρή εδώ για εβδομάδες και κανείς να μην το μάθει. Είμαι τόσο φρικτή μητέρα και άτομο, που έχω μείνει μόνη μου.

Οι θαυμαστές της ανέβασαν πάνω από 1.000 μηνύματα συμπαράστασης μέσα σε μια ώρα από τότε που είδαν την δημοσίευση της Ο' Κόννρο, παροτρύνοντας την μουσικό να «συνεχίσει να αγωνίζεται».

Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Η Σινίντ Ο Κόννορ, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει – Την έσωσε η Αστυνομία [εικόνες] | iefimerida.gr 3
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ