Η Μόσχα κατηγορεί τον γιο του Ερντογάν για σχέσεις με το ISIS - iefimerida.gr

Η Μόσχα κατηγορεί τον γιο του Ερντογάν για σχέσεις με το ISIS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την οικογένεια του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν, και πιο συγκεκριμένα τον γιο του και τον γαμπρό του, δείχνει η ρωσική πλευρά και τους κατηγορεί για σχέσεις με το Ισλαμικό Κράτος σε λαθρεμπόριο καυσίμων.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι στην βασική πηγή χρηματοδότησης για τους Τζιχαντιστές, αυτή του λαθρεμπορίου πετρελαίου, συμμετέχουν ο γιος και ο γαμπρός του Τούρκου Προέδρου.
Ο Πεσκόφ, σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων TASS, μίλησε επίσης για το πώς ο γιος του Ερντογάν έχει ένα "ορισμένο ενδιαφέρον" στην πετρελαϊκή βιομηχανία. Ο Πεσκόφ επίσης σημείωσε ότι «ο νεοδιορισθείς υπουργός Ενέργειας της Τουρκίας, Μπεράτ Αλμπαϊράκ, είναι γαμπρός του Ερντογάν».
Ο Πούτιν έχει προόσφατα υποστηρίξει πως το πετρέλαιο από το συριακό έδαφος που τελεί υπό τον έλεγχο των ισλαμιστών της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος βρίσκει τον δρόμο του για την Τουρκία.
Ο Ερντογάν έχει κάνει λόγο για συκοφαντία και ζήτησε όποιος προβαίνει σε τέτοιες κατηγορίες να τις στηρίξει με αποδείξεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΩΣΙΑ Τουρκία Ερντογάν Πούτιν
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ