Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η αστυνομία συνέλαβε τον ένοπλο ο οποίος εισέβαλε σε μια κλινική αμβλώσεων στο Κολοράντο Σπρινγκς κι άνοιξε πυρ με μια καραμπίνα, διαπράττοντας μια επίθεση η οποία στοίχισε τη ζωή σε τουλάχιστον τρεις ανθρώπους.

Σύμφωνα με τις αρχές, τη ζωή τους έχασαν δύο πολίτες κι ένας αστυνομικός, ενώ τραυματίστηκαν τουλάχιστον δέκα ακόμη άτομα.

Ο άνδρας, ο οποίος ενεπλάκη σε παρατεταμένη ανταλλαγή πυρών με αστυνομικούς, τελικά παραδόθηκε μέσα στο κτίριο, πέντε ώρες αφότου εισέβαλε στην κλινική.

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 0

Ο απολογισμός των θυμάτων μεταβάλλεται διαρκώς. Αρχικά μια εκπρόσωπος της αστυνομίας της πόλης, η υπαστυνόμος Κάθριν Μπάκλεϊ, είχε δηλώσει ότι δεν υπήρχαν πληροφορίες για νεκρούς. Η ίδια είχε διευκρινίσει ότι οι αστυνομικοί ακόμη διεξάγουν έρευνα για να εξακριβώσουν αν υπάρχουν θύματα μετά την εσπευσμένη εκκένωση του κτιρίου.

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Λίγο αργότερα, η υπουργός Δικαιοσύνης της πολιτείας Κολοράντο Σίνθια Κόφμαν σε μήνυμα που ανήρτησε στον επίσημο λογαριασμό της στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter έκανε λόγο για δύο νεκρούς, πριν διαγράψει την ανάρτηση αμέσως μετά, αντικαθιστώντας τη με μια άλλη με την οποία εξέφραζε τη λύπη της για την «τραγική απώλεια ζωής».

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 2

Ένα συνδικάτο που εκπροσωπεί τους αστυνομικούς ανέφερε, επίσης μέσω Twitter, ότι ένας αστυνομικός σκοτώθηκε.

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 3

Η Μπάκλεϊ είχε πει πως οι τραυματίες από την επίθεση είναι 11, ανάμεσά τους πέντε αστυνομικοί. Η αστυνομία αργότερα επιβεβαίωσε ότι σκοτώθηκαν δύο πολίτες και ένας αστυνομικός. Δεν είναι όμως ακόμη σαφές εάν οι τρεις νεκροί είναι θύματα που υπέκυψαν στα τραύματά τους μετά τη διακομιδή τους σε νοσοκομεία της πόλης.

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 4

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ, που έχει εδώ και καιρό εκφράσει την βούληση του να ελέγξει την οπλοκατοχή στην χώρα του, δήλωσε για το γεγονός: "Πρέπει να κάνουμε κάτι σχετικά με την εύκολη πρόσβαση σε όπλα πολέμου στους δρόμους μας, των ανθρώπων που δεν έχουν καμιά δουλειά να τα κρατούν. Τελεία", ανέφερε στη δήλωσή του ο Ομπάμα και πρόσθεσε, "Φτάνει πια".

Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 5
Τρεις νεκροί από την εισβολή ενόπλου σε κλινική στο Κολοράντο -Συνελήφθη ο δράστης [εικόνες] | iefimerida.gr 6
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Κολοράντο νεκροί κλινική
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ