Euroleague: Ματς «τελικό» δίνει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία

Ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός απέναντι στην Καρσίγιακα στην Τουρκία (19:45, Novasports 2) στην προσπάθειά του να αποφύγει τις δύο θέσεις του αποκλεισμού από την επόμενη φάση της Euroleague.

Αν και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται πολύ νωρίς στη σεζόν, δίνει ένα «must win» παιχνίδι στην Σμύρνη απέναντι στην Καρσίγιακα. Η κατάσταση στον όμιλο έγινε ιδιαίτερα δύσκολη για τους πράσινους μετά την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής από την Λοκομοτίβ Κούμπαν.

Οι πράσινοι βρίσκονται στο 2-4, όπως και οι πρωταθλητές Τουρκίας, κάτι που επιβεβαιώνει πόσο «must» είναι για την ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς το αποψινό ματς, αν δεν θέλει τρεις «στροφές» πριν την ολοκλήρωση της πρώτης φάσης να βρεθεί στη δυάδα που μένει εκτός Top-16 και που θα χρειαστεί ν' ανέβει «βουνό» στη συνέχεια για να αποφύγει το σοκ.

Το κλίμα στην Τουρκία, πάντως, δεν θα είναι και ιδιαίτερα φιλικό... Οι φίλοι της Καρσίγιακα θα υποδεχθούν τον Παναθηναϊκό με μπλουζάκια που θα φέρουν την προσωπογραφία του Κεμάλ Ατατούρκ ως... αντίποινα για το πανό που 'χε σηκωθεί στο ΟΑΚΑ από τους αντίστοιχους του τριφυλλιού («Kemal was gay»).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός καρσιγιακα Euroleague

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ