Με επιφυλακτικότητα στο διάλογο ο Σταύρος Θεοδωράκης - iefimerida.gr

Με επιφυλακτικότητα στο διάλογο ο Σταύρος Θεοδωράκης

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με τον επικεφαλής του Ποταμιού, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε πως θα προσέλθει στο συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών με επιφυλακτικότητα.

«Η κυβέρνηση δεν έχει δείξει διάθεση για ειλικρινή διάλογο και συνεννόηση. Οι μέχρι τώρα αποφάσεις σε δικαιοσύνη, προσφυγικό, παιδεία είναι αρνητικά δείγματα. Προσερχόμαστε με επιφυλακτικότητα». Παράλληλα ο κ. Θεοδωράκης έθεσε το θέμα του εκλογικού νόμου, ενώ για τα υπόλοιπα ζητήματα είπε «θα ακούσουμε τις προτάσεις της κυβέρνησης και θα τοποθετηθούμε».

Ο κ. Θεοδωράκης θύμισε στον πρωθυπουργό τα όσα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι μετά την αντίστοιχη σύσκεψη που έγινε την επομένη του δημοψηφίσματος για να λάβει την απάντηση: «Όλοι έχουμε κάνει τις υπερβολές μας. Τώρα είναι η ώρα της συνεννόησης».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σταύρος Θεοδωράκης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ