«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του - iefimerida.gr

«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο 7χρονος Christian Hickey, και η μητέρα του Jayne ετών 30, πυροβολήθηκαν σε μια στοχευμένη επίθεση όπως πιστεύει η αστυνομία, όταν δυο άντρες χτύπησαν το κουδούνι τους στο Salford των ΗΠΑ , άνοιξαν την πόρτα τους και τους πυροβόλησαν.

Και οι δύο τους χειρουργήθηκαν και αναρρώνουν και τώρα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα ο Christian έχει ως πρώτη επιθυμία στη λίστα που γράφει προς τον Άγιο Βασίλη το εξης «θελω να βοηθήσεις την αστυνομία να συλληφθούν οι άνθρωποι που μου έκαναν κακό».

«Άγιε μου Βασίλη, βρες αυτούς που με πυροβόλησαν» 7χρονος συγκινεί με το γράμμα του  | iefimerida.gr 0


Αμέσως μετά ακολουθούν και οι επιθυμίες για τα παιχνίδια που του αρέσουν.


«Είναι συγκινητικό να γνωρίζουμε ότι ένα μικρό αγόρι έβαλε αυτό, στην κορυφή της λίστας του τα Χριστούγεννα», δήλωσε ο ντετέκτιβ που εχει αναλάβειο την έρευνα.

«Αυτοί οι άνθρωποι δεν έχουν απολύτως καμία θέση σε μια πολιτισμένη κοινωνία και είμαστε αποφασισμένοι όσο ποτέ να τους βρούμε», κατέληξε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γράμμα στον Άγιο Βασίλη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ