Μωρό έφαγε χασίς ενώ του άλλαζαν πάνες σε κατάστημα KFC - iefimerida.gr

Μωρό έφαγε χασίς ενώ του άλλαζαν πάνες σε κατάστημα KFC

μωρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Στέισι Ρας δεν μπορούσε να πιστέψει ότι η 17μηνών κόρη της Λίλι μασουλούσε... φούντα την ώρα που της άλλαζε πάνα στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο ενός καταστήματος KFC

Την είδηση δημοσίευσε η εφημερίδα Daily Mail που αναφέρει ότι μάνα και κόρη πήγαν να απολαύσουν τηγανητό κοτόπουλο σε υποκατάστημα KFC στην περιοχή Νιούμπορι και όταν κάποια στιγμή η μικρή χρειάστηκε να αλλάξει πάνα η μαμά της την πήγε στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του εστιατορίου.
Εκεί όμως πάνω στην αλλαξιέρα η μικρή ανακάλυψε έναν σβώλο κάνναβης τον οποίο και έβαλε στο στόμα της και άρχισε να τον μασουλά. Η μάνα της είπε ότι στην αρχή δεν κατάλαβε τι μασουλούσε η κόρη της, αλλά μετά πρόσεξε ότι όχι μόνο ήταν κάνναβη αλλά και ότι το πάτωμα ήταν γεμμάτο με τρίματα.
Τότε φώναξε τον υπεύθυνο του καταστήματος ο οποίος της πρόσφερε ένα φρουτοποτό για να βοηθήσει την κόρη της να ξεπλύνει το στόμα της. Η μητέρα δεν έδωσε συνέχεια στο συμβάν απλά εξέφρασε την απορία « Μα ποιος πάει να στρίψει τσιγαριλίκι σε δωμάτιο όπου αλλάζουν πάνες τα μωρά;»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κάνναβη ΗΠΑ μωρό χασίς φούντα KFC πάνα αλλάζω
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ