Η ΑΕΚ απάντησε αρνητικά σε πρόταση 2 εκατ.ευρώ για τον Σιμόες

Η ΑΕΚ επιβεβαίωσε την ύπαρξη πρότασης απόκτησης που ήρθε για τον Αντρε Σιμόες, με τον Πορτογάλο αμυντικό μέσο να έχει «ανεβάσει» πολύ τις μετοχές του στο «ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο» από την στιγμή που φόρεσε τα «κιτρινόμαυρα» το περασμένο καλοκαίρι.

Για τον Σιμόες, λοιπόν, ήρθε η πρόταση που αποκάλυψε το enwsi.gr και έφτασε τα 2 εκατ.ευρώ, με την ΑΕΚ να απαντά «Ούτε να το σκέφτεστε», δείχνοντας την ξεκάθαρη πρόθεση της διοίκησης του δικεφάλου να «χτίσει» ομάδα που σύντομα θα κάνει πρωταθλητισμό. Και ο Πορτογάλος φαίνεται ότι είναι ένα σημαντικό κομμάτι του οικοδομήματος.

Η ΑΕΚ έχει μπει στο κομμάτι της δημιουργίας ομάδας στην οποία θα μπαίνουν κομμάτια που θα την ενισχύσουν και δεν θα την αποδυναμώνουν. Και στο πλαίσιο αυτό ο Σιμόες σύντομα θα μπει σε συζητήσεις για πρόωρη ανανέωση συμβολαίου με την Ενωση.

Η πορεία του Σιμόες και η ικανότητα να προκαλεί ήδη το ενδιαφέρον σημαντικών κλαμπ – κατά πληροφορίες η κρούση έχει γίνει από ισπανικό σύλλογο – δείχνει την ποιότητα του. Αλλωστε, αξίζει να θυμηθεί κάποιος πως λίγες ημέρες έπειτα από το κλείσιμο της μεταγραφής, η Σεβίλλη είχε προτείνει χρήματα στη Μορεϊρένσε για τη μεταγραφή του Σιμόες, ενώ στο μεσοδιάστημα ενδιαφέρθηκαν γι’ αυτόν κλαμπ όπως είναι η Πόρτο και η Μαρσέϊγ.

Η στάση του Γκουστάβο Πογιέτ απέναντι σε συγκεκριμένους (κυρίως Ελληνες) ποδοσφαιριστές, έχει δημιουργήσει την εντύπωση ότι δεν τους υπολογίζει στα πλάνα του.

Παράδειγμα οι Πλατέλλας, Ανάκογλου, Τζανετόπουλος κ.α. που έχασαν την θέση τους τόσο από την 11αδα, ενώ δύσκολα μπαίνουν πια και σε αποστολή της ΑΕΚ.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός της Ενωσης φαίνεται να υπολογίζει σε συγκεκριμένους παίκτες, με αποτέλεσμα να υπάρχουν και κουβέντες για αποχώρηση παικτών την προσεχή μεταγραφική περίοδο.

Από την ΑΕΚ υποστηρίζουν ότι ο Πογιέτ δεν έχει λάβει ακόμη καμία απόφαση, ακόμη μαθαίνει και… εκτιμά το ρόστερ που έχει στα χέρια του και θεωρούν ότι είναι πρόωρη η κουβέντα για αποχωρήσεις παικτών και μείωση του αριθμού του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αεκ σιμοες πρόταση

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ