Αδιόρθωτος Ντόναλντ Τράμπ: Κορόιδεψε αναπηρία δημοσιογράφου

Νέο επεισόδιο στο σήριαλ «Ντόναλντ Τραμπ-Υποψήφιος για Πρόεδρος των ΗΠΑ» υπήρξε όταν ο γνωστός διεκδικητής του χρίσματος των Ρεπουμπλικανών για την Προεδρία κορόιδεψε έναν δημοσιογράφο των Νιου Γιορκ Ταιμς, μιμούμενος την αναπηρία του.

Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος απαντώντας σε άρθρο του Σέρτζ Κοβαλέσκι που αμφισβητούσε ότι «εκατοντάδες, ίσως και χιλιάδες γιόρταζαν την επίθεση στους Δίδυμους Πύργους στην Νέα Υόρκη», κάτι που είχε υποστηρίξει παλιότερα ο Τραμπ, άρχισε να μιμείται τα χέρια του δημοσιογράφου, ο οποίος πάσχει από «αρθρογρύπωση». Το βίντεο εδώ

Η εφημερίδα αμέσως κατέκρινε με δημοσίευση της, φανερά ενοχλημένη, το γεγονός και πολλοί αμερικανικοί βρήκαν τον αστεϊσμό του Τραμπ απαράδεκτο.

Η τελευταία απρέπεια του Τραμπ έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά από «άστοχα» το λιγότερο σχόλια που έχει κάνει ο μεγιστάνας τα τελευταία χρόνια.

Κάποια από αυτά έκαναν μάλιστα τον γύρο του κόσμου:

Αμφισβήτηση της Χάιντι Κλουμ


Ο Τραμπ αποφαίνεται σε συνέντευξη του ότι η Χάιντι Κλουμ «δεν είναι πια 10αρι». Το γνωστό μοντέλο του ανταπάντα με χιουμοριστικό βίντεο, υποστηρίζοντας ότι είναι τουλάχιστον «9,99».

Χαρακτηρισμοί για Ρόζι Ο Ντόνελ


Ο Τραμπ απάντησε σε κριτική που δέχθηκε από την δημοσιογράφο Μέγκιν Κέλυ που τον κατηγόρησε ότι μιλά υποτιμητικά και υβριστικά για τις γυναίκες, διακόπτοντας την: «μόνο για την Ρόζι Ο Ντόνελ». Νωρίτερα είχε χαρακτηρίσει την γνωστή τηλεπαρουσιάστρια ως «χοντρή» και «άχρηστη».

Επίθεση στον Μπαράκ Ομπάμα


Βασιζόμενος σε πληροφορία που είχε, όπως δήλωσε, από άνθρωπο μέσα στον Λευκό Οίκο, ο Τραμπ υποστήριξε ότι το πιστοποιητικό γέννησης του Αμερικανού Προέδρου είναι πλαστό, αμφισβητώντας έτσι την καταγωγή του.

Απαξίωση προς Αριάννα Χάφινγκτον


Το 2012, ο Τραμπ επιτίθεται στην ιδρύτρια της Huffington Post, λέγοντας ότι «είναι αντιαισθητική, μέσα και έξω» και προσθέτοντας, «δεν μου κάνει καμία εντύπωση γιατί την παράτησε ο άντρας της».

Αναφορά για την κόρη του, Ιβάνα


Ο Τραμπ έχει αρκετές φορές βρει ιδιαιτέρα αστείο το να μοιραστεί με το κοινό τις σκέψεις του για την κόρη του, λέγοντας «αν η Ιβάνα δεν ήταν κόρη μου, θα έβγαινε μαζί της».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Τραμπ Κόσμος

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ