Αδωνις: Φοβάμαι νέο γύρο γελοιότητας στη ΝΔ με τα περί σαμποτάζ - iefimerida.gr

Αδωνις: Φοβάμαι νέο γύρο γελοιότητας στη ΝΔ με τα περί σαμποτάζ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη συζήτηση περί σαμποτάζ πίσω από το γαλάζιο φιάσκο της προηγούμενης Κυριακής σχολίαζε ο υποψήφιος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter.

Αδωνις: Φοβάμαι νέο γύρο γελοιότητας στη ΝΔ με τα περί σαμποτάζ | iefimerida.gr 0

Το σαμποτάζ στην εκλογή προέδρου

Την συζήτηση για σαμποτάζ στην εκλογή προέδρου της ΝΔ, την περασμένη Κυριακή, η οποία εξελίχθηκε σε φιάσκο λόγω τεχνικών προβλημάτων, ανέδειξε η Ντόρα Μπακογιάννη.

Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Mega, με την Ολγα Τρέμη και τον Γιάννη Πρετεντέρη, η κ. Μπακογιάννη, δήλωσε ότι δεν αποκλείει να έγινε σαμποτάζ την περασμένη Κυριακή.

Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι στις εσωκομματικές εκλογές για νέο πρόεδρο, όταν υποψήφιοι ήταν η ίδια και ο Αντώνης Σαμαράς, σημειώθηκαν πάλι τεχνικά προβλήματα για ώρες και «έγιναν σημεία και τέρατα», αφήνοντας να εννοηθεί ότι μπορεί να έγινε και νοθεία στο αποτέλεσμα.

Για πιθανό σαμποτάζ στην εκλογή της περασμένης Κυριακής μίλησε και ο Ανδρέας Παπαμιμίκος, μιλώντας στο πρωινό του Σκάι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ