Επτά εισιτήρια ανοιχτά για την πρόκριση στο Champions League - 9 ομάδες προκρίθηκαν ήδη - iefimerida.gr

Επτά εισιτήρια ανοιχτά για την πρόκριση στο Champions League - 9 ομάδες προκρίθηκαν ήδη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η τελευταία αγωνιστική στο Champions League στις 8 και 9 Δεκεμβρίου, μόνο αδιάφορη δεν θα είναι αφού από τις 16 ομάδες που θα προκριθούν στη νοκ-άουτ φάση, μόνο οι 9 κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στον επόμενο γύρο με την ολοκλήρωση της 5ης αγωνιστικής.

Το μεγάλο ενδιαφέρον στρέφεται φυσικά στον Ολυμπιακό και τη μάχη που θα δώσει με την Άρσεναλ στο γήπεδο «Γ.Καραϊσκάκης» προκειμένου να πάρει την πρόκριση. Οι ερυθρόλευκοι προκρίνονται ακόμη και με ήττα υπό την προϋπόθεση αυτή να σημειωθεί με σκορ 1-0 ή 2-1 ενώ η ήττα 3-2 δίνει το εισιτήριο στους «κανονιέρηδες».

Εκτός από τον Ολυμπιακό και την Άρσεναλ όμως Βόλφσμπουργκ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Αϊντχόφεν, Ρόμα, Λεβερκούζεν, Μπάτε Μπορίσοφ, Τσέλσι, Πόρτο, Ντιναμό Κιέβου, Βαλένθια και Γάνδη θα «παλέψουν» για μια θέση στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης.

Εκεί τους περιμένουν ήδη οι ομάδες που έχουν εξασφαλίσει την παρουσία τους στην επόμενη φάση: Ρεάλ Μαδρίτης, Παρί Σεν Ζερμέν, Ατλέτικο Μαδρίτης, Μπενφίκα, Γιουβέντους, Μάντσεστερ Σίτι, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν Μονάχου και Ζενίτ.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ