Χθες το βράδυ, στο Παρίσι: Η Μέρκελ αφήνει ένα λουλούδι για τους νεκρούς της επίθεσης [εικόνες] - iefimerida.gr

Χθες το βράδυ, στο Παρίσι: Η Μέρκελ αφήνει ένα λουλούδι για τους νεκρούς της επίθεσης [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τον περασμένο Ιανουάριο, η Πλατεία Δημοκρατίας του Παρισιού έγινε το επίκεντρο της διαδήλωσης όλων των ηγετών του κόσμου, μετά τις επιθέσεις στο περιοδικό Charlie Hebdo.

Το ίδιο σημείο επέλεξαν ο Φρανουά Ολάντ και η Ανγκελα Μέρκελ, μαζί με τη δήμαρχο του Παρισιού Ανί Ινταλγκό, το βράδυ της Τετάρτης για να τιμήσουν τα θύματα της νέας επίθεσης στις 13 Νοεμβρίου. Η Ανγκελα Μέρκελ άφησε ένα λουλούδι στην Πλατεία Δημοκρατίας, εκεί που χιλιάδες άνθρωποι εκφράζουν με κάθε τρόπο τη στήριξή τους στα θύματα της τρομοκρατίας και τη θλίψη τους.

Χθες το βράδυ, στο Παρίσι: Η Μέρκελ αφήνει ένα λουλούδι για τους νεκρούς της επίθεσης [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Χθες το βράδυ, στο Παρίσι: Η Μέρκελ αφήνει ένα λουλούδι για τους νεκρούς της επίθεσης [εικόνες] | iefimerida.gr 1

Η Γερμανίδα καγκελάριος συναντήθηκε νωρίτερα με τον Φρανσουά Ολάντ για να συζητήσουν σχετικά με τον πόλεμο εναντίον του Ισλαμικού Κράτους. «Οταν ο Γάλλος Πρόεδρος με καλεί για να σκεφτούμε τις επιπλέον ευθύνες που πρέπει να αναλάβουμε, για μένα αυτό είναι μια πραγματική αποστολή και οφείλουμε να αντιδράσουμε γρήγορα», δήλωσε η κυρία Μέρκελ.

Προς το παρόν, η γερμανική κυβέρνηση δεν έχει δεσμευθεί στρατιωτικά στον πόλεμο εναντίον του ISIS. Θα αποστείλει 650 στρατιώτες στο Μάλι της Αφρικής για να υποστηρίξει τους Γάλλους στρατιώτες που βρίσκονται εκεί, αφού η Γαλλία επιχειρησιακά βρίσκεται και στα μέτωπα της Συρίας και του Ιράκ. «Δεν μπορούμε να νικήσουμε το Ισλαμικό Κράτος με τα λόγια, χρειάζονται και στρατιωτικά μέσα» δήλωσε η Ανγκελα Μέρκελ από το Παρίσι.

Χθες το βράδυ, στο Παρίσι: Η Μέρκελ αφήνει ένα λουλούδι για τους νεκρούς της επίθεσης [εικόνες] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μέρκελ Παρίσι επιθέσεις λουλούδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ