Παναθηναϊκός: Ζημιές 100.000 ευρώ στο «Απόστολος Νικολαϊδης» - iefimerida.gr

Παναθηναϊκός: Ζημιές 100.000 ευρώ στο «Απόστολος Νικολαϊδης»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Παναθηναϊκός βγήκε λαβωμένος από την αναβολή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό όχι μόνο αγωνιστικά αφού βρίσκεται εν αναμονή της ποινής του λόγω των επεισοδίων αλλά και οικονομικά.

Το κόστος για τις φθορές που προκάλεσαν οι οπαδοί του μετά την είσοδό τους στον αγωνιστικό χώρο, ξεπερνά τις 100.000 ευρώ όπως αναφέρει η εφημερίδα «Live Sport».

Οι άνθρωποι του συλλόγου έκαναν αποτίμηση των ζημιών, με το κόστος να φτάνει σε ποσό μεγαλύτερο από αυτό που αρχικά αναμενόταν.

Οι αποκατάσταση των ζημιών αφορά τα καθίσματα που ξηλώθηκαν από τις εξέδρες, το σύρμα και το δίχτυ της θύρας 13 που καταστράφηκε, καθώς και τις ζημιές στον αγωνιστικό χώρο, αλλά και τις θύρες 1 και 12 στις οποίες διαλύθηκαν τα πλέξι γκλας.

Επιπλέον υπάρχει και το κόστος του καθαρισμού του αγωνιστικού χώρου που θα πρέπει να καθαριστεί πλήρως από τα αντικείμενα που έπεσαν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Παναθηναϊκός ζημιές γήπεδο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ