Αυτό είναι το διαφημιστικό σποτ του Fiat 124 Spider με τον Τσάρλι Σιν που ακυρώθηκε [βίντεο]

H Fiat είχε συνεργαστεί πριν από μερικά χρόνια με το «κακό παιδί» του Hollywood, τον Τσάρλι Σιν n, σε ένα διαφημιστικό σποτ για το Abarth 500 που μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί –συμπρωταγωνίστρια του Σιν ήταν η Ρουμάνα καλλονή Catrinel Menghia.

Το συγκεκριμένο σποτ τα είχε πάει περίφημα και λογικά οι Ιταλοί θέλησαν να συνεργαστούν εκ νέου με το διάσημο ηθοποιό, αυτή τη φορά για το ολοκαίνουργιο Fiat 124 Spider. Και ενώ τα πάντα έβαιναν καλώς το συγκεκριμένο διαφημιστικό σποτ ακυρώθηκε έπειτα από την αποκάλυψη του ίδιου του Τσάρλι Σιν, σε τηλεοπτική συνέντευξή του, πως είναι οροθετικός.
Ο ηθοποιός πάντως βρίσκεται και πάλι στο επίκεντρο της δημοσιότητας μετά την αποκάλυψη πως υπάρχει sex tape του με κάποιον άντρα, που τον δείχνει και να καπνίζει κρακ. Μάλιστα λέγεται πως προκειμένου το συγκεκριμένο βίντεο να παραμείνει κρυφό είχε καταβάλει το ποσό των 7 εκατομμυρίων ευρώ, ενώ το αμερικάνικο περιοδικό National Enquirer που αποκάλυψε το θέμα ισχυρίζεται πως συνολικά υπάρχουν 5 βίντεο αυτού του είδους του Τσάρλι Σιν.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ