Ο θείος επέλεγε το στόχο και ο ανηψιός έκανε τη ληστεία - iefimerida.gr

Ο θείος επέλεγε το στόχο και ο ανηψιός έκανε τη ληστεία

ληστεια
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του ο 45χρονος τσιγγάνος, που μαζί με άλλα δύο άτομα, κατηγορείται ότι έβαζετο 15χρονο ανιψιό του, να διαπράττει κλοπές σε σπίτια στη Ρόδο. Σύμφωνα με τις Αρχές ο μικρός είχε κάνει 23 ληστείες.

Σύμφωνα με τη rodiaki.gr, ο 45χρονος τσιγγάνος αρνήθηκε τις κατηγορίες αλλά και το ότι έχει τη παραμικρή εμπλοκή στην υπόθεση. Υποστήριξε μάλιστα πως στην υπόθεση τον ενέπλεξε ο ανιψιός του για να ελαφρύνει τη δική του θέση. Τελικά με σύμφωνη γνώμη και του αρμόδιου εισαγγελέα ο 45χρονος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος και πήρε το δρόμο για τις φυλακές.

Σημειώνεται πως για την ίδια υπόθεση συνελήφθη και προφυλακίστηκε μετά την απολογία του τον περασμένο Αύγουστο και 28χρονος τσιγγάνος, ενώ ο 15χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος με το περιοριστικό όρο της εμφάνισης του δύο φορές το μήνα στο Αστυνομικό Τμήμα της περιοχής του. Τέλος στην ίδια υπόθεση κατηγορούνται η 45χρονη μητέρα του ανήλικου για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου και ένας 45χρονος για αποδοχή προϊόντων εγκλήματος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ