Οι ευρωπαϊκές μάχες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στο μπάσκετ, είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι αγώνες του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στην Euroleague Basketball και στο Eurocup είναι μόνο στα κανάλια Novasports!

Οι φίλοι του μπάσκετ το τριήμερο Τετάρτη 25- Παρασκευή 27 Νοεμβρίου θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ζωντανά και αποκλειστικά από τα αθλητικά κανάλια της Nova, την αναμέτρηση Καρσίγιακα – Παναθηναϊκός και άλλα 10 παιχνίδια από την 7η αγωνιστική της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Euroleague Basketball καθώς και τον αγώνα ΠΑΟΚ - Ζενίτ για τη 7η αγωνιστική του Eurocup.

Η αρχή στις μεταδόσεις είναι την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου στις 19:45 με τον εντός έδρας αγώνα του «Δικεφάλου» του Βορρά που θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr, σε περιγραφή του Γιάννη Πάγκου και ρεπορτάζ του Ευγένιου Δαδαλιάρα. Η συνέχεια είναι την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου, με έξι αγώνες για την 7η αγωνιστική της Euroleague Basketball. Στις 19:00, τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Χίμκι – Μπάγερν Μονάχου σε περιγραφή του Γιώργου Συρίγου, ενώ στις 20:00 θα ακολουθήσουν οι αναμετρήσεις, Ζιελόνα Γκόρα – Μπαρτσελόνα στο Novasports 4 και σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη και Φενερμπαχτσέ – Στρασβούργο στο Novasports 6 σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου. Στις 21:30 το Novasports 3 θα προβάλει το παιχνίδι Λιμόζ – Τσεντεβίτα σε περιγραφή του Γιαννίκου Δούσκα, ενώ στις 21:45 θα ακολουθήσει στα Novasports 2 και Novasports 2 HD και από το από το Web TV του Novasports.gr (www.novasports.gr/WebTV) ο αγώνας Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές σε περιγραφή του Τάσου Μπαϊρακτάρη. Στις 22:00 τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα καλύψουν το παιχνίδι Ουνικάχα Μάλαγα – Μακάμπι Fox Τελ Αβιβ σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου.

Την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου οι συνδρομητές των καναλιών Novasports θα παρακολουθήσουν πέντε αγώνες με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην αναμέτρηση Καρσίγιακα - Παναθηναϊκός που θα μεταδοθεί στις 19:45 από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, από την πρωτοποριακή υπηρεσία Nova GO και ηχητικά από το Novasports.gr. Στην περιγραφή θα είναι ο Δημήτρης Καρύδας. Στις 17:45, τα Novasports 1 και Novasports 1 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Λοκομοτίβ Κούμπαν – Ζαλγκίρις Κάουνας σε περιγραφή του Αργύρη Στεφανόπουλου, στις 19:45 το Novasports 7 θα καλύψει το παιχνίδι ΤΣΣΚΑ Μόσχας - Σάσαρι σε περιγραφή του Γρηγόρη Παπαβασιλείου και στις 21:00 το Novasports 4 θα δείξει την αναμέτρηση Ερυθρός Αστέρας – Ρεάλ Μαδρίτης σε περιγραφή του Νικήτα Αυγουλή. Τέλος, στις 21:45 τα Novasports 2 και Novasports 2 HD θα μεταδώσουν τον αγώνα Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ σε περιγραφή του Χρήστου Καούρη.

Την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου και την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, αμέσως μετά το τέλος των αγώνων Αρμάνι Μιλάνο – Αναντόλου Εφές και Νταρουσάφακα - Μπάμπεργκ αντίστοιχα, θα προβληθεί από τα Novasports 2 και Novasports 2 HD, η εκπομπή «Super Euroleague» με το Γιώργο Συρίγο και την κορυφαία δημοσιογραφική ομάδα, μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους. Επίσης, αμέσως μετά το τέλος του αγώνα Καρσίγιακα – Παναθηναϊκός, την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου στα Novasports 1 και Novasports 1 HD στην εκπομπή «Ώρα των Πρωταθλητών» με το Γιάννη Καραλή θα υπάρχει ρεπορτάζ από το «τρίτο ημίχρονο» της αναμέτρησης των «πράσινων», πριν πάρει τη σκυτάλη η «Super Euroleague».

Novasports. Όλα για την ομάδα σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Novasports Euroleague eurocup

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ