Ισραηλινοί αστυνομικοί πυροβολούν ανήλικες -Κυνηγούσαν με ψαλίδι ηλικιωμένους [βίντεο] - iefimerida.gr

Ισραηλινοί αστυνομικοί πυροβολούν ανήλικες -Κυνηγούσαν με ψαλίδι ηλικιωμένους [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκαριστικές είναι οι στιγμές που κατέγραψε μία κάμερα ασφαλείας σε πολυσύχναστη περιοχή στο κέντρο της Ιερουσαλήμ. Στο βιντεοσκοπημένο δύο αστυνομικοί πλησιάζουν δύο κοπέλες και τις πυροβολούν, ενώ εκείνες στρέφονται απειλητικά προς το μέρος του κραδαίνοντας ένα ψαλίδι.

Λίγο πριν οι δύο κοπέλες που όπως αναφέρει η Daily Mail είναι ξαδέρφες, είχαν επιτεθεί μαχαιρώνοντας με το ψαλίδι έναν 70 συνταξιούχο Παλαιστίνιο τον οποίο πιθανώς είχαν θεωρήσει Ισραηλινό.

Στο βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα καταγράφηκε η στιγμή που οι δύο κοπέλες 14 και 16 ετών, έρχονται αντιμέτωπες με τους αστυνομικούς. Εκείνοι τις πυροβολούν. Και λίγο αργότερα ένας ακόμα αστυνομικός πηγαίνει πάνω από το σώμα της μίας κοπέλας για την πυροβολήσει μία ακόμα φορά.

Όπως ανέφερε η Ισραηλινή αστυνομία, ο αστυνομικός είχε ζητήσει από τα κορίτσια να σταματήσουν την επίθεση, αλλά εκείνες κινήθηκαν απειλητικά εναντίον και έτσι τις πυροβόλησαν.

Μάρτυρας αναφέρει ότι οι δράστες έμοιαζαν να είναι 12 χρονών, και όταν παρενέβη η αστυνομία κυνηγούσαν με τα ψαλίδια δύο ηλικιωμένες γυναίκες.

Ισραηλινοί αστυνομικοί πυροβολούν ανήλικες -Κυνηγούσαν με ψαλίδι ηλικιωμένους  [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Μία γυναίκα οδηγείται να λάβει τις πρώτες βοήθειες μετά την επίθεση

Η 16χρονη έπεσε νεκρή από τους πυροβολισμούς. Αξίζει να σημειωθεί ότι την ίδια κατάληξη είχε και πριν δύο χρόνια ο αδερφός της όταν τον πυροβόλησαν Ισραηλινοί αστυνομικοί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ανήλικες Ιερουσαλήμ ψαλίδι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ