Νταβούτογλου: Καθήκον της Τουρκίας να υπερασπιστεί τα σύνορά της - iefimerida.gr

Νταβούτογλου: Καθήκον της Τουρκίας να υπερασπιστεί τα σύνορά της

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Τούρκος πρωθυπουργός Αχμέτ Νταβούτογλου, πριν από λίγο, απαντώντας στον Βλαντιμίρ Πούτιν και όσα είχε πει νωρίτερα είπε ότι είναι καθήκον της Τουρκίας να υπερασπιστεί τα σύνορά της, σε έδαφος και αέρα.

«Θέλουμε η διεθνής κοινότητα να ξέρει ότι είμαστε έτοιμοι για κάθε είδους θυσία όταν η ασφάλεια και η ζωή των πολιτών μας, αλλά και η ασφάλεια των συνόρων μας κινδυνεύουν. Η κατάρριψη ενός τζετ που είχε παραβιάσει τον τουρκικό εναέριο χώρο σήμερα πρέπει να εξεταστεί σε αυτό το πλαίσιο.

Δεν θα υιοθετήσουμε καμία προσέγγιση η οποία θέτει υπό αμφισβήτηση την ακεραιότητα κάποιας χώρας. Αλλά ο κόσμος πρέπει να γνωρίζει ότι πρόκειται για διεθνές δικαίωμά μας και εθνικό μας καθήκον να λαμβάνουμε μέτρα εναντίον καθενός που παραβιάζει τα σύνορά μας στη γη και τον αέρα, παρά τις πολλές προειδοποιήσεις μας», είπε χαρακτηριστικά ο Νταβούτογλου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αχμέτ Νταβούτογλου Τουρκία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ