Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο στο Σινά - iefimerida.gr

Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση στο ξενοδοχείο στο Σινά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το αιγυπτιακό παρακλάδι της τζιχαντιστικής οργάνωσης Ισλαμικό κράτος ανέλαβε την ευθύνη για τη βομβιστική επίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να σκοτωθούν τέσσερις άνθρωποι σε ξενοδοχείο στην πρωτεύουσα της επαρχίας Βόρειο Σινά, Αλ-Αρίς, όπου διέμεναν δικαστικοί αντιπρόσωποι για τις βουλευτικές εκλογές.

Η ανακοίνωση της οργάνωσης Επαρχία Σινά αναδημοσιεύτηκε από τους υποστηρικτές της στο Twitter και το κρυπτογραφημένο σύστημα μηνυμάτων Telegram.

"'Ένας αδελφός... επιζητώντας να γίνει μάρτυρας χτύπησε με το παγιδευμένο αυτοκίνητό του τη δύναμη ασφαλείας που προστατεύει το ξενοδοχείο Swiss (Inn) όπου διέμεναν 50 δικαστές και ακολούθησε μόνο ένα λιοντάρι... που εισέβαλε στην έδρα των δικαστών με το αυτόματο όπλο του... στη συνέχεια ανατίναξε τη ζώνη του με τα εκρηκτικά ανάμεσά τους", αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ισλαμικό κράτος ξενοδοχείο Σινά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ