Ένα «Υπέροχο Τσίρκο» στην αναζήτηση της νεότητας -Υπερθέαμα στο Badminton

Τι συμβαίνει όταν οι πιο πιο ταλαντούχοι καλλιτέχνες της Τσεχίας ενώνουν τις δυνάμεις τους με τον εμπνευστή του Μαύρου Θεάτρου της Πράγας Ζίρι Σρνετς. Το αποτέλεσμα είναι απλώς μαγικό.

Για τρεις μέρες, 11,12 και 13 Δεκεμβρίου το θέατρο Badminton γίνεται μια πελώρια τέντα τσίρκου για να υποδεχτεί μια από τις πιο απολαυστικές παραστάσεις των τελευταίων δεκαετιών.


Το «Wonderful Circus» ένα σουρεαλιστικό παραμύθι γεμάτο εκρηκτική φαντασία, που από το 1977 που πρωτοπαρουσιάστηκε συνεχίζει να μαγεύει εκατομμύρια θεατές, τόσο στην Πράγα όπου παίζεται αδιάκοπα εδώ και σχεδόν σαράντα χρόνια, όσο και σε όλο τον κόσμο.


Αυτή η παράσταση τα έχει όλα, χορό, Μαύρο Θέατρο, παντομίμα, μαριονέτες, πανοραμικές προβολές, χιούμορ και δεν έχει λόγο.


Το «Wonderful Circus» αφηγείται την ιστορία δύο κλόουν, οι οποίοι ξεπηδούν μέσα από ένα αυγό και περιπλανώνται αναζητούν την ομορφιά και την αιώνια νεότητα. Ταυτόχρονα, καλούνται να αποφύγουν τις παγίδες που στήνει ο πανούργος δημιουργός τους. Το ταξίδι των δύο κλόουν, αποτελεί μια γλυκόπικρη αλληγορία για τον αγώνα του ανθρώπου να πραγματώσει τα ιδανικά του, έναν αγώνα που συγκινεί μικρούς και μεγάλους.


Πέντε χορογράφοι επιμελούνται την παράσταση με τον περίφημο Κάρελ Βρτίσκα να έχει τον πρώτο λόγο.

Μια ιδέα απο την παράσταση στο παρακάτω τρέιλερ

Η παράσταση
LATERNA MAGIKA -Wonderful Circus
11, 12 και 13 Δεκεμβρίου στο θέατρο Badminton
Ολυμπιακά Ακίνητα Γουδή, τηλ: 210 88 40 600
Εισιτήρια απο 10-48ευρώ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Θέατρο Badminton

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ