5 εγγυημένα τρικ -Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας στη δουλειά - iefimerida.gr

5 εγγυημένα τρικ -Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας στη δουλειά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πολλοί ταλαντούχοι άνθρωποι με επιμονή και υπομονή, δεν καταφέρνουν να πετύχουν όσα ονειρεύονται στον εργασιακό τους τομέα, γιατί τους λείπει η αυτοπεποίθηση.

Mε μικρά καθημερινά τρικ να τονώσουμε την αυτοπεποίθησή μας και να νιώσουμε σίγουροι για τις δυνατότητές μας. Οι παρακάτω τρόποι θα σας βοηθήσουν εγγυημένα, να κάνετε αυτό το παραπάνω βήμα στη δουλειά σας, που τόσο πολύ επιθυμείτε.

  •  Κάνετε αυτοκριτική

Ο ειδικός Johnny Unitas, επισημαίνει πως είναι σημαντικό να γνωρίζουμε την διαφορά μεταξύ έπαρσης και εμπιστοσύνης στον εαυτό μας. Η εμπιστοσύνη κερδίζεται μέσα από σκληρή δουλειά από ανθρώπους που έχουν έχουν πλήρη επίγνωση των όσων μπορούν να κάνουν, ενώ όταν η εμπιστοσύνη υπερβαίνει τις δυνατότητες τους, τότε βρίσκονται ένα βήμα πριν την αλαζονεία.

  •  Πείτε όχι
5 εγγυημένα τρικ -Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας  στη δουλειά  | iefimerida.gr 0

Έρευνα από το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, δείχνει πως όσοι δεν μπορούν να αρνηθούν πράγματα πέρα των δυνατοτήτων και της αρεσκείας τους, είναι πιο επιρρεπείς με το άγχος, την εξουθένωση, ακόμη και την κατάθλιψη. Κάθε φορά, δηλαδή, που είστε σίγουροι πως δεν μπορείτε να αναλάβετε κάτι, μην πείτε φράσεις του στιλ «δεν νομίζω να μπορώ, δεν είμαι σίγουρος». Πείτε όχι με σιγουριά.

  •  Ακόμη και ένα μικρό κατόρθωμα μετράει
5 εγγυημένα τρικ -Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας  στη δουλειά  | iefimerida.gr 1

Μην αψηφάτε τα μικρά καθημερινά σας επιτεύγματα, ειδικά αν είναι μεταξύ των συνάδελφών σας. Οι μικρές νίκες αυξάνουν την εμπιστοσύνη ως προς τον εαυτό σας και σας προετοιμάσουν για δυσκολότερες μελλοντικές προκλήσεις.

  •  Βρείτε έναν μέντορα.
5 εγγυημένα τρικ -Θα σας τονώσουν την αυτοπεποίθησή σας  στη δουλειά  | iefimerida.gr 2

Ιδανικό θα ήταν να μην είναι από το οικογενειακό σας περιβάλλον, αλλά να είναι ένα άτομο που γνωρίζει καλά αυτό που κάνετε. Ένας καλός μέντορας μπορεί να λειτουργήσει σαν καθρέφτης, που σας καθοδηγεί, σας συμβουλεύει και σας προτρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας. Ακολουθήστε τις συμβουλές του, χωρίς να χάσετε την προσωπική σας κρίση.

  •  Γυμναστείτε

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποιήθηκε στο ανατολικό Οντάριο Ινστιτούτο Ερευνών διαπιστώθηκε ότι οι άνθρωποι που ασκούνται δύο φορές την εβδομάδα για 10 εβδομάδες ένιωσαν πιο ικανοί σε κοινωνικό, επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Όσοι μάλιστα είδαν εμφανή αλλαγή στο σώμα τους, αξιολόγησαν με μεγαλύτερο βαθμό τον εαυτό τους σε τεστ αξιολόγησης, αποδεικνύοντας πως γυμναστική και αυτοπεποίθηση πάνε μαζί.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ αυτοπεποίθηση τρικ εμπιστοσύνη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ