Τελειώνει η δημόσια διαβούλευση για την «Αγιά Σοφιά» - Πάει στο Υπουργείο η ΑΕΚ - iefimerida.gr

Τελειώνει η δημόσια διαβούλευση για την «Αγιά Σοφιά» - Πάει στο Υπουργείο η ΑΕΚ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η 23η Νοεμβρίου είναι η τελευταία ημέρα της δημόσιας διαβούλευσης επί της περιβαλλοντικής μελέτης για το έργο της «Αγιάς Σοφιάς».

Αυτό σημαίνει ότι γίνεται ακόμη ένα βήμα για το νέο γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ εν συνεχεία οι αρμόδιοι της εταιρίας «ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ 1924» θα μεταβούν στις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας.

Εκεί θα αναλυθούν τα όποια ζητήματα ή και ερωτήματα έχουν προκύψει από την δημόσια διαβούλευση και τεθεί επί τάπητος το πλάνο για τα επόμενα βήματα, αφού μοναδικός φορέας που διαφωνεί με το υπάρχον πλάνο είναι ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Χαλκηδόνας και ο Δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος.

Ο μεγάλος στόχος σε κάθε περίπτωση είναι να πάρει στα χέρια της η ΑΕΚ την οικοδομική άδεια. Εκεί θα τελειώσουν... όλα και θα αρχίσουν τα έργα. Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων της Ενωσης κάνει λόγο ότι αν όλα πάνε καλά, δίχως νέα εμπόδια, τους πρώτους μήνες του 2016 η οικοδομική άδεια θα είναι στα «κιτρινόμαυρα» χέρια.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ