Προβολή του Honeymoon Killers με δωρεάν είσοδο - iefimerida.gr

Προβολή του Honeymoon Killers με δωρεάν είσοδο

Honeymoon Killers
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Είναι η αγαπημένη αμερικανική ταινία του Τριφό και είναι βασισμένη σε μια πραγματική ιστορία. Το Honeymoon Killers είναι μια αντικομφορμιστική, κλειστοφοβική ταινία που αφηγείται τη ζωή ενός αλλόκοτου ζευγαριού αιμοσταγών δολοφόνων.
Το Honeymoon Killers που γυρίστηκε το 1969 κινηματογραφεί τη σχέση του Ρέιμοντ Φερνάντεζ και της τροφαντής Μάρθα Μπεκ που γνωρίζονται μέσω αλληλογραφίας και μαζί αποφασίζουν μαζί να στήνουν παγίδα σε ανυποψίαστες νεαρές στις οποίες ο Ρέιμοντ κάνει πρόταση γάμου, ενώ η Μάρθα προσποιείται πως είναι η αδελφή του. Οι δυο τους όταν κερδίσουν την εμπιστοσύνη των θυμάτων τους, αρπάζουν τα χρήματά τους και τις δολοφονούν .
Η ταινία θα προβληθεί στον πρώτο όροφο του Bios στις 5 το απόγευμα του Σαββάτου 5 Νοεμβρίου και η είσοδος στην προβολή είναι ελεύθερη.

Προβολή του Honeymoon Killers με δωρεάν είσοδο | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ