Βέλγιο: 5 νέες συλλήψεις υπόπτων από την αντιτρομοκρατική - iefimerida.gr

Βέλγιο: 5 νέες συλλήψεις υπόπτων από την αντιτρομοκρατική

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ; EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Πέντε άνθρωποι συνελήφθησαν σήμερα το πρωί στη διάρκεια νέων αντιτρομοκρατικών επιχειρήσεων που πραγματοποιήθηκαν στην περιοχή των Βρυξελλών και της Λιέγης (νοτιοανατολικό Βέλγιο), ανεβάζοντας σε 21 τον συνολικό αριθμό των συλλήψεων από χθες το βράδυ, ανακοίνωσε η ομοσπονδιακή εισαγγελία.

"Στο πλαίσιο της επιχείρησης που εξαπολύθηκε χθες (Κυριακή) βράδυ, πραγματοποιήθηκαν πέντε επιπλέον έρευνες σήμερα το πρωί στην περιοχή των Βρυξελλών και δύο στην περιοχή της Λιέγης. Πέντε άνθρωποι στερήθηκαν την ελευθερία τους κατά τις έρευνες αυτές", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η εισαγγελία.

Η εισαγγελία ανέφερε ακόμη πως το περιστατικό που σημειώθηκε χθες αργά το απόγευμα κοντά στη Λιέγη κατά το οποίο ένα αυτοκίνητο μάρκας ΒΜW δεν σταμάτησε σε έναν έλεγχο ρουτίνας δεν σχετίζεται με την έρευνα για τις επιθέσεις στο Παρίσι.

"Το όχημα ταυτοποιήθηκε. Περαιτέρω έρευνες έδειξαν πως δεν υπάρχει καμία απολύτως σύνδεση με την εξελισσόμενη επιχείρηση", ανέφερε το γραφείο της ομοσπονδιακής εισαγγελίας.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Βρυξέλλες συλλήψεις Λιέγη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ