Στη Μυτιλήνη αύριο οι πρέσβεις των κρατών - μελών της Ε.Ε. - iefimerida.gr

Στη Μυτιλήνη αύριο οι πρέσβεις των κρατών - μελών της Ε.Ε.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τη Μυτιλήνη επισκέπτονται αύριο οι πρέσβεις στην Ελλάδα των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μαζί με ειδικούς τους συνεργάτες προκειμένου να ενημερωθούν σχετικά με τις συνθήκες υποδοχής και καταγραφής μεταναστών και προσφύγων στη Λέσβο.

Τους πρέσβεις θα συνοδεύουν προκειμένου να τους ενημερώσουν σχετικά ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για θέματα ευρωπαϊκών υποθέσεων Νίκος Ξυδάκης, ο αναπληρωτής υπουργός για θέματα μεταναστευτικής πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, η υποστράτηγος προϊσταμένη του κλάδου αλλοδαπών και προστασίας συνόρων της Ελληνικής Αστυνομίας Ζαχαρούλα Τσιριγώτη και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Οι πρέσβεις κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης κατά τη διάρκεια της επίσκεψης τους στη Λέσβο θα επισκεφθούν τον καταυλισμό στον καρά Τεπέ και το κέντρο καταγραφής και πιστοποίησης μεταναστών και προσφύγων στη Μόρια, τους χώρους υποδοχής στη Συκαμνιά. Ενώ πριν αναχωρήσουν για την Αθήνα θα συναντηθούν με εκπροσώπους της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέσβος πρέσβεις Κέντρα Υποδοχής
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ