Ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι - Τι προσφέρουν τα μοδάτα ηλεκτρικά και βιοαιθανόλης τζάκια [εικόνα] - iefimerida.gr

Ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι - Τι προσφέρουν τα μοδάτα ηλεκτρικά και βιοαιθανόλης τζάκια [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα ιδανικό χειμωνιάτικο βράδυ για πολλούς συμπεριλαμβάνει καλή παρέα, φαγητό, μουσική, τη θέα και τη ζεστασιά ενός τζακιού.

Δεν είναι, όμως, για όλους εύκολο να αποκτήσουν ένα τζάκι ή μήπως είναι; Τα τελευταία χρόνια τόσα τα τζάκια βιοαιαθανόλης όσο και τα ηλεκτρικά τζάκια έχουν μπει δυναμικά στην αγορά και προσφέρουν ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι.

Πολλοί είναι εκείνοι που δεν έχουν την δυνατότητα να τοποθετήσουν στο σπίτι τους ένα αληθινό τζάκι, ωστόσο, επιθυμούν να βλέπουν φλόγες και ακούν τον ήχο των ξύλων. Γι' αυτούς, λοιπόν, το ηλεκτρικό τζάκι ή αυτό της βιοαιθανόλης είναι η λύση, η οποία είναι και φιλική προς τος περιβάλλον.

Ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι - Τι προσφέρουν τα μοδάτα ηλεκτρικά και βιοαιθανόλης τζάκια [εικόνα] | iefimerida.gr 0

Η νέα αυτή τάση των ηλεκτρικών τζακιών σε αντίθεση με τα κλασικά τζάκια, έχει τη δυνατότητα μετακίνησης. Μπορείτε να την τοποθετήσετε, όπου επιθυμείτε ή να την πάρετε μαζί σας αν μετακομίσετε.

Μάλιστα, κρέμονται σαν έργα τέχνης επάνω στους τοίχους με τις διάφορες 3D δομές τους. Προσθέτουν τη δική τους πινελιά μέσα στο δωμάτιο.

Ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι - Τι προσφέρουν τα μοδάτα ηλεκτρικά και βιοαιθανόλης τζάκια [εικόνα] | iefimerida.gr 1

Οι λάτρεις της αληθινής φλόγας υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει τίποτα να την αντικαταστήσει. Ωστόσο, το ηλεκτρικό τζάκι χάρη στη τεχνολογία μπορεί να σας χαρίσει και τη θέα της φωτιάς και των ξύλων αλλά και ρουστίκ ηχητικά εφέ από την καύση κορμών.

Από την άλλη πλευρά, τα τζάκια βιοαιθανόλης δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα παραδοσιακά και προσφέρουν και μια δόση πολυτέλειας στο χώρο σας. Μπορεί να μην συστήνονται ως κύρια θέρμανση, ωστόσο, έχουν τη δυνατότητα να παράγουν θερμότητα στον χώρο που λειτουργούν.

Ζεστασιά και στιλ μέσα στο σπίτι - Τι προσφέρουν τα μοδάτα ηλεκτρικά και βιοαιθανόλης τζάκια [εικόνα] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ