Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου - iefimerida.gr

Τα ζώδια της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάθετε τι προβλέπουν τα άστρα για εσάς. Αναλυτικές προβλέψεις για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά, τα οικονομικά και την υγεία σας.

Κριός

Ενώ ξέρετε ότι έχετε εντάσεις σήμερα, δεν ξέρετε γιατί τις έχετε και πως θα τις μετριάσετε. Αυτό που σίγουρα φοβάστε είναι τις εκρήξεις σας που όμως δε θέλετε να τις εκδηλώσετε και έτσι «βράζετε στο ζουμί σας»! Παρόλα αυτά θέλετε να νιώθετε ότι έχετε περιθώρια να ελιχθείτε. Κυρίως στα ερωτικά σας που δεν μπορείτε να νιώθετε εγκλωβισμένοι… Κυρίως μία μετακίνηση σκέφτεστε, αλλά προς το παρόν δεν την πραγματοποιείτε!

Ταύρος

Η Σελήνη θα έρθει στο ζώδιό σας και θα σας χαρίσει την ασφάλεια που θέλετε και κυρίως θα σας καθησυχάσει. Ερωτικά, αυτό που σας αγχώνει είναι ότι δεν υπάρχει συγκεκριμένη ροή και οι ασάφειες που δε σας αφήνουν περιθώρια δράσης αλλά και συγκέντρωσης. Οι φίλοι σας είναι ένα καλό καταφύγιο και μπορούν να σας συμβουλέψουν σωστά. Επαγγελματικά, καλά κάνετε και ψάχνετε μήπως υπάρχει τίποτα κρυμμένο…

​Δίδυμοι

Ενώ είστε αρκετά κινητικοί και δραστήριοι ανακαλύπτετε ότι κάνετε κάποιες κινήσεις ιδιαίτερα παρορμητικές και προφανώς χάνετε τον στόχο σας και τον προσανατολισμό σας. Κυρίως παρασύρεστε σήμερα και μάλιστα δεν είναι από αυτό που το λένε για καλό σας. Ερωτικά, ευτυχώς έχετε την τάση να καταλαβαίνετε τους άλλους χωρίς να χρειάζεται ούτε να σας εξηγούν, ούτε να εξηγείτε κάτι… Το βραδάκι, η απομόνωση σας κάνει καλό και σας βοηθάει να αναστηλωθείτε!

Καρκίνος

Η πολλή δουλειά τρώει τον αφέντη και σας κάνει και περισσότερο οξύθυμους από ότι συνήθως. Νιώθετε τα χρονικά περιθώρια να σας στενεύουν αλλά σίγουρα δεν είναι έτσι τα πράγματα. Έχετε χρόνο και μάλιστα μπορείτε να οργανωθείτε και καλύτερα. Ερωτικά, εκεί που πάτε να το βρείτε, εκεί το χάνετε γιατί δεν έχετε εσωτερική ηρεμία, και αποπροσανατολίζετε τις συζητήσεις. Μάλλον πρέπει να κάνετε τους στόχους σας πιο κοντινούς και πιο συγκεκριμένους…

Λέων

Ευτυχώς που εσείς νιώθετε έντονη την ανάγκη να βρίσκεστε ανάμεσα σε κόσμο αλλά αυτό που σας στεναχωρεί είναι ότι δεν γίνονται συζητήσεις ουσίας αλλά σκόρπιες και χωρίς ενδιαφέρον. Η δική σας όμως ανάγκη για επικοινωνία είναι έντονη, αλλά σύντομα επιλέγετε να μην εκδηλωθείτε. Ερωτικά, θέλετε να αφήσετε τον χρόνο να σας αποκαλύψει τις μελλοντικές σας κινήσεις.. Βασικά, δεν βιάζεστε και κυρίως δε θέλετε να δείξετε πολύ διαθέσιμοι!

Παρθένος

Ουσιαστικά χάνεστε ανάμεσα στο τι θέλετε και πώς να το αποκτήσετε. Μετά σας πιάνουν και οικονομικές ανασφάλειες και σας κάνουν αναποφάσιστους. Η οικογένειά σας σας καλεί να βρείτε από κοινού λύσεις συμβιβαστικές κάτι που εσείς δε θέλετε να κάνετε… Είστε σε ένα μεταίχμιο που δεν έχετε από κάπου να πάρετε ικανοποίηση. Ερωτικά, πάντως, αν θέλετε να νιώσετε αυτοπεποίθηση θα πρέπει και εσείς να κάνετε μία κίνηση ενδιαφέροντος! Δε θα έρθει από μόνη της!

Ζυγός

Λαμβάνετε υπόψη τις αποφάσεις των άλλων και γενικότερα παρακολουθείτε χωρίς να παίρνετε πρωτοβουλίες. Ίσως και να θέλετε να διασφαλίσετε κάποια πράγματα προτού αποκαλυφθείτε. Το κακό είναι ότι δεν υπάρχει ιδιαίτερη ανταπόκριση στην επικοινωνία και αυτό σας κρατάει πίσω. Ερωτικά, εκεί που πιστεύατε ότι μία κατάσταση έχει τελειώσει οριστικά, εκεί βλέπετε ότι δεν είναι καθόλου έτσι τα πράγματα!

Σκορπιός

Έχετε αδυναμία σε ανθρώπους οι οποίοι είτε την εκμεταλλεύονται είτε δεν σας την ανταποδίδουν σωστά. Ερωτικά, θα δείτε ότι τα συναισθήματά σας σας εγκλωβίζουν και σας περιορίζουν αρκετά… Ίσως και να σας δημιουργούν υποχρεώσεις που δε θέλετε να ακολουθήσετε. Τα οικονομικά σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή και σύνεση, γιατί τα έξοδα έχουν μορφή χιονοστιβάδας και όχι μόνο σήμερα, όλη την εβδομάδα!

Τοξότης

Βασικά, δεν είστε πολύ σίγουροι ότι οι πράξεις σας θα ανταμειφθούν και γι’ αυτό δεν μπαίνετε καν σε διαδικασία να τις τολμήσετε. Ιδιαίτερο πρόβλημα έχετε και στην έκφραση γιατί νομίζετε ότι είστε υπεραισιόδοξοι και κυρίως ότι επεμβαίνετε σε θέματα που οι άλλοι δεν είναι έτοιμοι να ακούσουν. Ερωτικά, μία πιο προσεκτική ματιά στις επιθυμίες των άλλων θα σας δώσει μία καλή βάση για να συνεχίσετε. Δυστυχώς οι επιθυμίες δεν ταυτίζονται και σας το κάνει πιο δύσκολο!

Αιγόκερως

Μία πιο προσεκτική ματιά στα οικογενειακά σας θα σας δείξει τις παραλείψεις σας , που ακόμα και αν δεν τις κάνατε εσκεμμένα, έχετε να δείτε τις συνέπειες που θα σας καλέσουν να βρείτε λύσεις… Ερωτικά, αυτό που σας ανησυχεί είναι ότι τα επαγγελματικά είτε τα δικά σας είτε των ενδιαφερομένων σας στερούν χρόνο και σας περιορίζουν. Ο δημιουργικός χρόνος είναι το σημαντικό και θα το καταλάβετε από το βράδυ και μετά ότι έτσι λειτουργεί καλύτερα!

Υδροχόος

Σε ποιόν να πείτε αυτά που έχουν ένα και μόνο έναν αποδέκτη και που θα μπορούσε να τα ακούσει και να του φανούν σημαντικά? Τα υποκατάστατα σήμερα είτε δεν υπάρχουν είτε καταλαβαίνετε ότι είναι παντελώς άχρηστα… Το καλό ωστόσο για σήμερα είναι ότι σκέφτεστε γρήγορα. Τα ερωτικά σας θέλουν ιδιαίτερη προσοχή γιατί οι εξωτερικοί παράγοντες (τους λέτε και τρίτους..) φυτρώνουν εκεί που δεν τους σπέρνει κανείς! Εσείς μην τους ποτίζετε, τουλάχιστον!

Ιχθείς

Η εβδομάδα ξεκινάει με αρκετές εντάσεις στα επαγγελματικά σας που οφείλονται σε έλλειψη συνεννόησης. Αυτό που δε σας αρέσει είναι ότι δεν υπάρχει επικοινωνία και κυρίως δεν υπάρχει διάθεση να λειτουργήσετε ομαδικά, οπότε και εσείς δεν μπορείτε να νιώσετε δημιουργικοί. Τα ερωτικά σας έχουν κάτι ευχάριστο να σας πουν τις βραδινές ώρες, οπότε επιδιώξτε να το ανακαλύψετε… Φορέστε τον καλό σας εαυτό και να είστε καλοί ακροατές!

Πηγή: astrologos.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ζώδια προβλέψεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ