Ένας βιρτουόζος...και 30 μπουζούκια στο Badminton - iefimerida.gr

Ένας βιρτουόζος...και 30 μπουζούκια στο Badminton

Πολυκανδριώτης
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Θανάσης Πολυκανδριώτης και οι Επόμενοι σε μια διαδρομή στο ελληνικό τραγούδι, τραγουδούν και θυμούνται δύο μεγάλους δημιουργούς: τον Άκη Πάνου και το Γιώργο Ζαμπέτα.

Ένα μοναδικό λαϊκό μουσικό ταξίδι θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton. Μια μουσική αναδρομή με τον Θανάση Πολυκανδριώτη και το μουσικό σύνολo μπουζουκιών «ΟΙ ΕΠΟΜΕΝΟΙ» βασισμένη σε αγαπημένα τραγούδια των Ζαμπέτα και Πάνου με πολλά ταξίμια και αυτοσχεδιασμούς από τους ταλαντούχους νέους μπουζουκίστες. Στο πρόγραμμα περιλαμβάνονται τραγούδια ερωτικά, σατιρικά, κοινωνικά, τραγούδια που γράφτηκαν για τις οριακές και τις μελαγχολικές στιγμές του ανθρώπου όπως τα : «Όταν σημάνει η ώρα», «Η πιο μεγάλη ώρα», «Θα κλείσω τα μάτια», «Πάει –πάει», «Τι να φταίει», «Μάλιστα κύριε», «Που 'σαι Θανάση», «Ο Πενηντάρης», «Το θολωμένο μου μυαλό», «Ο Τρελός», «Γιαννάκη ομορφόπαιδο», «Χίλια περιστέρια» αλλά και αγαπημένες συνθέσεις του Θανάση Πολυκανδριώτη όπως τα : «Στου φεγγαριού την αγκαλιά», «Τελειώσαμε λοιπόν», «Ζηλεύω τα πουλιά», «Τα πήρες όλα» κ.ά. Στην παράσταση συμμετέχουν: η νεαρή Χριστίνα Μιχαλάκη και η ηθοποιός και τραγουδίστρια Ρένα Κυπριώτη.

Σάββατο 12 Νοεμβρίου στο Θέατρο Badminton/ Ώρα έναρξης: 21:00/ Τιμές εισιτηρίων: 20€, 30€, 40€ και 45€/ Σημεία προπώλησης: www.ticketnet.gr, στο τηλ: 210 88 40 600 και στα καταστήματα Public, Metropolis.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ