Σοκ: Συνελήφθη στην Αττική καθηγητής Αγγλικών με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας - iefimerida.gr

Σοκ: Συνελήφθη στην Αττική καθηγητής Αγγλικών με σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλλη μια υπόθεση με υλικό σκληρής παιδικής πορνογραφίας, το οποίο βρέθηκε στα χέρια καθηγητή Αγγλικών που κατοικεί στα δυτικά προάστια, συγκλονίζει το πανελλήνιο.

Το υλικό που βρέθηκε στους υπολογιστές του καθηγητή προκάλεσε σοκ στους αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος. Ο συλληφθείς φέρεται να είχε στην κατοχή του σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας καθώς ανάμεσα στα βίντεο οι αστυνομικοί εντόπισαν και εικόνες με βιασμούς παιδιών από ζώα.

Οι Αρχές έφθασαν στα ίχνη του καθηγητή μετά από σήμα της Ιντερπόλ ότι σε έρευνα για κύκλωμα διακίνησης υλικού παιδικής πορνογραφίας βρέθηκε στίγμα που έδειχνε την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο καθηγητής υποστήριξε στους αστυνομικούς ότι δεν πρόκειται για υλικό που έχει τραβήξει ο ίδιος καθώς και ότι τα παιδιά που απεικονίζονται στις πολύ σκληρές σκηνές δεν είναι Ελληνόπουλα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σύλληψη παιδική πορνογραφία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ