Μια απίστευτη μητέρα: Γεννούσε και έδινε... εξετάσεις [εικόνα] - iefimerida.gr

Μια απίστευτη μητέρα: Γεννούσε και έδινε... εξετάσεις [εικόνα]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μια 21χρονη αμερικανίδα, έγινε «ηρωίδα» στα social media για ένα κατόρθωμα που αξίζει – αν μη τι άλλο – σεβασμό: Εδωσε εξετάσεις την ώρα του τοκετού!

Η Τομιτσίς Κόλλινς ήταν έτοιμη να γεννήσει σε ένα μαιευτήριο της Τζόρτζια των ΗΠΑ, όταν συνειδητοποίησε ότι έπρεπε να περάσει εκείνη την ημέρα να δώσει εξετάσεις. Αντί να αναβάλει το μήθημα, αγνόησε τις συστάσεις των γιατρών και τα κατάφερε. Επί δύο ώρες, παρά τους πόνους του τοκετού, έγραφε το τεστ το οποίο ολοκλήρωσε με βαθμό Β'. Λίγες ώρες αργότερα, έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι.

Οπως είπε η ίδια η ευτυχής μητέρα στο κανάλι Fox5 «δεν θα μπορούσα να το κάνω αργότερα».

Η αδελφή της Shannell Brinkely Chapman, ανήρτησε μια φωτογραφία της Κόλλινς να γράφει το τεστ με ένα λαπτοπ στο κρεβάτι του τοκετού με την λεζάντα: «Αυτό είναι που ονομάζουμε ισχυρές προτεραιότητες. Θα γίνεις μια σπουδαία μαμά αδελφούλα»

Η εικόνα έχει ήδη 15.000 shares από τις 12 Νοεμβρίου.

Μια απίστευτη μητέρα: Γεννούσε και έδινε... εξετάσεις [εικόνα] | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ μαμά Εγκυμοσύνη γέννα εξετάσεις
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ