Αποστεωμένη και νηστική η Ντέμι Μουρ [εικόνες] - iefimerida.gr

Αποστεωμένη και νηστική η Ντέμι Μουρ [εικόνες]

Αποστεωμένη και νηστική η Ντέμι Μουρ [εικόνες]
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δύο αμερικανικά περιοδικά αυτή την εβδομάδα ασχολούνται με την πρόσφατη εμφάνιση της Ντέμι Μουρ όπου λίγες μέρες μετά το σκάνδαλο για την απιστία του Άστον Κάτσερ, η Ντέμι εμφανίζεται τρομερά αδυνατισμένη στα όρια της ανορεξικής!

Το αμερικανικό OK αλλά και το Life & Style δημοσιεύουν φωτογραφίες της φανερά αδυνατισμένης Μουρ με σχόλια ότι η διάσημη σταρ λιμοκτονεί και ζει μόνο με τσιγάρα και energy drinks καθώς δεν μπορεί να δεχτεί την απιστία του συζύγου της με μια γυναίκα που έχει τα μισά της χρόνια.

Μάλιστα αναφέρουν ότι η Ντέμι ενώ έχει ύψος περίπου 1.65 ζυγίζει μόλις κάτι λιγότερο από 41 κιλά κάτι που πλέον την κάνει να χρίζει ιατρικής βοήθειας. Τονίζουν δε ότι τα μάγουλα της έχουν εμφανέστατα μπει μέσα, στα χέρια της φαίνονται τα κόκαλα και η μέση της έχει γίνει μικρότερη από ανήλικου κοριτσιού.

Αποστεωμένη και νηστική η Ντέμι Μουρ [εικόνες] | iefimerida.gr 0
Αποστεωμένη και νηστική η Ντέμι Μουρ [εικόνες] | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ