Πατέρας του Αμπαούντ: Οργή και αποστροφή -Δεν μπορώ να βρω καμία δικαιολογία για εκείνον - iefimerida.gr

Πατέρας του Αμπαούντ: Οργή και αποστροφή -Δεν μπορώ να βρω καμία δικαιολογία για εκείνον

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Όμαρ Αμπααούντ, πατέρας του Αμπντελχαμίντ, του Βέλγου τζιχαντιστή που σκοτώθηκε την Τετάρτη κατά την επέμβαση της γαλλικής αστυνομίας στο Σεν Ντενί και θεωρείται ο εγκέφαλος των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι, «λυπάται» που ο γιος του «δεν συνελήφθη ζωντανός», δήλωσε σήμερα η δικηγόρος του.

«Θα ήθελε να ανακριθεί ο Αμπντελχαμίντ ώστε να κατανοήσει για ποιον λόγο οδηγήθηκε σε αυτή την πράξη», δήλωσε η Ναταλί Γκαλάν σε δημοσιογράφους.

Η δικηγόρος διευκρίνισε ότι ρώτησε τον πελάτη της αν επιθυμεί να παραλάβει τη σορό του γιου του, όμως εκείνος «δεν της ζήτησε να κάνει οποιαδήποτε ενέργεια προς αυτή την κατεύθυνση».

Ο Όμαρ Αμπααούντ, που βρίσκεται αυτή την περίοδο στο Μαρόκο, «είναι σε βαθιά κατάθλιψη» και ζήτησε από τη Γκαλάν «να πλησιάσει τις γαλλικές αρχές» προκειμένου να μάθει νέα από τον άλλο του γιο, τον Γιούνες 15 ετών, τον οποίο ο Αμπντελχαμίντ οδήγησε στη Συρία στις αρχές του 2014, «για να μάθει αν είναι ακόμη ζωντανός».

«Ο πελάτης μου είναι εξαιρετικά ήρεμος, περίμενε ότι αυτό θα τελείωνε άσχημα. Δεν νιώθει παρά οργή και αποστροφή για τον γιο του, δεν ψάχνει και δεν έχει βρει καμία δικαιολογία για εκείνον», τόνισε η Γκαλάν.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ