Μπακογιάννη: «Απαιτείται κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης» - iefimerida.gr

Μπακογιάννη: «Απαιτείται κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης»

Δημοκρατική συμμαχία
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μήνυμα προς όλους, κυρίως προς την κυβέρνηση και τους πολιτικούς αρχηγούς, έστειλε η Πρόεδρος της «Δημοκρατικής Συμμαχίας», με αφορμή το αποτέλεσμα της Συνόδου Κορυφής ζητώντας κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης, διαφορετικά εκλογές.

«Η Ευρώπη πήρε τις αποφάσεις της. Η διαγραφή του χρέους από μόνη της μετά βεβαιότητας δεν είναι ούτε επίτευγμα ούτε λόγος πανηγυρισμού. Σήμερα ξημερώνει μια άλλη μέρα. Η Ελλάδα θα μείνει δέκα χρόνια εκτός αγορών και είναι υποχρεωμένη να έχει πλεονάσματα ταχύτατα. Πάνω από όλα είναι υποχρεωμένη να ακολουθήσει μια ουσιαστική αναπτυξιακή πολιτική για τη δημιουργία πλούτου και θέσεων εργασίας. Αυτό είναι το ζητούμενο σήμερα» είπε η κ. Μπακογιάννη, και συνέχισε.

«Αυτή η κυβέρνηση απέτυχε δύο χρόνια να εφαρμόσει την πρώτη πολιτική. Είναι αδύνατον να εφαρμόσει σήμερα την δεύτερη. Αυτό που απαιτείται είναι μια κυβέρνηση εκτάκτου ανάγκης με ανθρώπους υπεράνω κομμάτων, οι οποίοι θα υποστηριχθούν από τις πολιτικές δυνάμεις της χώρας, αν έχουμε την ωριμότητα να καταλάβουμε που βρισκόμαστε. Άλλως πως στη δημοκρατία δεν υπάρχουν αδιέξοδα, το λόγο θα πρέπει να έχει λαός.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ