Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι -μετά θάνατον- διάσημοι - iefimerida.gr

Ποιοι είναι οι πλουσιότεροι -μετά θάνατον- διάσημοι

Michael Jackson
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να μη ζουν πια αλλά η αγάπη του κόσμου για αυτούς παραμένει αναλλοίωτη με το πέρασμα του χρόνου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να βγάζουν υπέρογκα κέρδη, ακόμα και αν έχουν περάσει δεκαετίες από τον θάνατό τους. Απόδειξη, η λίστα του περιοδικού με τους πλουσιότερους διάσημους που δεν βρίσκονται πια στη ζωή.

Σύμφωνα με το περιοδικό, ο Michael Jackson έρχεται πρώτος στη λίστα για 2η συνεχόμενη χρονιά καθώς στους τελευταίους δώδεκα μήνες «εβγαλε» 170 εκατ. δολάρια! Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο «βασιλιάς» της ροκ Έλβις Πρίσλεϊ με 55 εκατ. δολάρια ενώ η Μέριλιν Μονρό ακουλουθεί 3η με 27 εκ. δολάρια.

Η τέταρτη θέση ανήκει στον κομικογράφο Μαρκ Σουλτζ. Ο δημιουργός του Σνούπι που πέθανε το 2002 παρουσίασε κέρδη 25 εκατ. δολαρίων.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός Ελίζαμπεθ Τέιλορ, ο οποία πέθανε σε ηλικία 79 ετών τον περασμένο Μάρτιο, έρχεται 5η με 12 εκατ. δολάρια. μαζί με το μεγάλο αστέρι των Beatles, Τζον Λένον.

Ακολουθούν: ο Άλμπερτ Αινστάιν (10 εκατ, δολάρια), ο Θίοντορ Γκάιζελ (9 εκατ. δολάρια), οι Τζίμι Χέντριξ, Στιβ ΜακΚουίν και Ρίτσαρντ Ρότζερς (7 εκατ. δολάρια), ο Τζορτζ Χάρισον και ο Άντι Γουόρχολ (6 εκατ. δολάρια).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ