Ποιος είναι πατέρας του Τσάρλι Σιν και τι λέει για το AIDS του γιου του [εικόνες] - iefimerida.gr

Ποιος είναι πατέρας του Τσάρλι Σιν και τι λέει για το AIDS του γιου του [εικόνες]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο στενό του περιβάλλον ο ηθοποιός Τσάρλι Σην, ο οποίος ομολόγησε στην τηλεόραση ότι είναι φορέας του AIDS, μπορεί να υπολογίζει στην στήριξη του πατέρα του.

Ο διάσημος ηθοποιός Μάρτιν Σην, 75 ετών, λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του φρικτού νέου από τον γιό του, ανέλαβε να τον υπερασπιστεί.
«Ο Τσάρλι ήθελε εδώ και καιρό να αποκαλύψει την ιστορία και τον ενθαρρύναμε να το κάνει. Συνεχώς το ανέβαλε, ξανά και ξανά, γιατί είναι σαν να ανακοίνωνε την ίδια του την εκτέλεση. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα που έκανε στη ζωή του», είπε ο πατέρας Σην, σε μια συνέντευξη τύπου που διοργανώθηκε στη Φλόριντα.

Ποιος είναι πατέρας του Τσάρλι Σιν και τι λέει για το AIDS του γιου του [εικόνες] | iefimerida.gr 0


Ο πατέρας Σην αποκάλυψε ότι δεν ήξερε ως την τελευταία στιγμή την ώρα που θα επέλεγε ο γιός του να κάνει τις αποκαλύψεις.
«Εκείνο το πρωί, αγνοούσαμε ότι θα ορμήσει σε ένα τηλεοπτικό πλατό για να μιλήσει. Τον είχαμε δει το προηγούμενο Σάββατο. Η γυναίκα μου κι εγώ είχαμε πάει να τον δούμε και να του πούμε ότι τον στηρίζουμε απόλυτα. Εκείνο το πρωί, όταν τον είδα να αποκαλύπτει μόνος το πιο βαθύ και το πιο σκοτεινό μυστικό του, κατάλαβα το πόσο κουράγιο είχε ο γιός μου. Του άφησα ένα μήνυμα και του είπα ότι αν είχα τόσο κουράγιο όσο εκείνος, θα άλλαζα τον κόσμο».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Τσάρλι Σην Πατέρας κουράγιο φορέας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ