Ο δήμαρχος του Σεν Ντενί καλεί σε συγκέντρωση έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» - «Απάντηση στη βαρβαρότητα» - iefimerida.gr

Ο δήμαρχος του Σεν Ντενί καλεί σε συγκέντρωση έξω από το «Σταντ ντε Φρανς» - «Απάντηση στη βαρβαρότητα»

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Ντιντιέ Παγιάρντ, δήμαρχος του Σεν Ντενί, της πόλης που πρωταγωνίστησε στη χθεσινή επιχείρηση της αστυνομίας, κάλεσε τους κατοίκους της πόλης να συγκεντρωθούν έξω από το «Σταντ ντε Φρανς», αποτίοντας φόρο τιμής στα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της Παρασκευής.

Στις 18:00 τοπική ώρα, πλήθος κόσμου θα συγκεντρωθεί έξω από το γαλλικό στάδιο, το οποίο αποτέλεσε την περασμένη Παρασκευή έναν από τους στόχους των τρομοκρατών.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο στο Σεν Ντενί, που σεβάστηκε το έργο των δυνάμεων ασφαλείας. Η έλλειψη πανικού και η αλληλεγγύη που έδειξαν, μας ενώνουν όλους» τόνισε χαρακτηριστικά ο Παγιάρντ συμπληρώνοντας «Πρέπει να αγωνιστούμε όλοι. Το Σεν Ντενί είναι μια πόλη ανοιχτή για όλους. Η καλύτερη απάντηση στη βαρβαρότητα θα είναι να αντιμετωπίσουμε όλοι μαζί το πρόβλημα».


Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ σεν ντενι δήμαρχος συγκέντρωση Παρίσι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ