Φαμπιούς: Ανοιγμα της Ρωσίας στον αγώνα κατά του ΙSIS - iefimerida.gr

Φαμπιούς: Ανοιγμα της Ρωσίας στον αγώνα κατά του ΙSIS

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Γάλλος υπουργός Εξωτερικών Λορέντ Φαμπιούς μίλησε το πρωί της Πέμπτης για μια «πολιτική ανοίγματος της Ρωσίας» στον αγώνα κατά του ισλαμικού κράτους.

«Πιστεύουμε ότι η Ρωσία είναι ειλικρινής και ότι χρειάζεται να χρησιμοποιήσουμε τη συλλογική μας δύναμη», πρόσθεσε ο κ.Φαμπιούς μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό France Inter.

«Οταν ο Πούτιν πρότεινε για πρώτη φορά να συνεργαστούμε, ήταν στις αρχές Σεπτεμβρίου. Τότε είπαμε, ο πρόεδρος και εγώ, ότι ήταν μια καλη ιδέα εφόσον η Ρωσία επικεντρώνει τις προσπάθειές της κάτα του ΙSIS και όχι κατά μετριοπαθών ισλαμιστών. Φαίνεται ότι υπάρχει μια αλλαγή όσον αφορά αυτό. Θα συναντηθούμε με τον πρόεδρο Πουτιν την επόμενη εβδομάδα γιατί πρέπει να αξιοποιήσουμε όλες τις προσπάθειές μας για την καταπολέμηση του ISIS», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λοράν Φαμπιούς Γάλλος ΥΠΕΞ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ