Ανθρωποκυνηγητό στα Σπάτα για τη σύλληψη 4 υπόπτων - iefimerida.gr

Ανθρωποκυνηγητό στα Σπάτα για τη σύλληψη 4 υπόπτων

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τεσσάρων ατόμων, που επέβαιναν σε ΙΧ αυτοκίνητο και δεν σταμάτησαν σε σήμα αστυνομικών για έλεγχο.

Το περιστατικό συνέβη τα μεσάνυχτα, στην οδό Βασιλέως Παύλου, στα Σπάτα. Αστυνομικοί της Αμεσης Δράσης θεώρησαν ύποπτο το ΙΧ, στο οποίο επέβαιναν άγνωστα άτομα και τους έκαναν σήμα να σταματήσουν. Ο οδηγός, όμως, ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα και άρχισε η καταδίωξη. Λίγη ώρα αργότερα, οι άγνωστοι εγκατέλειψαν το ΙΧ και τράπηκαν σε φυγή, ενώ αστυνομικός πυροβόλησε για εκφοβισμό στον αέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για ληστές, που λίγα λεπτά νωρίτερα είχαν αρπάξει το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν. Αυτός ήταν και ο λόγος για τον οποίο δεν σταμάτησαν στο σήμα των αστυνομικών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σπάτα ανθρωποκυνηγητό αστυνομία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ