Οχι Ομπάμα σε αυξημένους ελέγχους για πρόσφυγες από Συρία και Ιράκ - iefimerida.gr

Οχι Ομπάμα σε αυξημένους ελέγχους για πρόσφυγες από Συρία και Ιράκ

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Βέτο προτίθεται να ασκήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπάρακ Ομπάμα, εαν οι ρεπουμπλικάνοι φέρουν στη Βουλή νόμο για αυξημένους ελέγχους προσφύγων από τη Συρία ή το Ιράκ.

Σε γραπτή του δήλωση τονίζει πως εάν οι ρεπουμπλικανικές προτάσεις προχωρήσουν, δεν θα φέρουν σημαντική πρόσθετη ασφάλεια στους Αμερικανούς πολίτες, αντίθετα θα χρησιμεύσουν μόνο για να δημιουργήσουν σημαντικές καθυστερήσεις και εμπόδια στην εκπλήρωση ενός ζωτικού προγράμματος, που εκπληρώνει τις προϋποθέσεις ανθρωπιστικών στόχων και στόχων εθνικής ασφάλειας.
«Αυτή η νομοθεσία θα εισαγάγει περιττές και ανέφικτες απαιτήσεις οι οποίες θα εμποδίσουν με απαράδεκτο τρόπο τις προσπάθειές μας να βοηθήσουμε μερικούς από τους πιο ευάλωτους πληθυσμούς του κόσμου» τονίζει κλείνοντας τη δήλωση του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Mπάρακ Ομπάμα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ