«Ροζ» βίντεο των Σακίρα-Πικέ, βάζει σε μπελάδες το ζευγάρι [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

«Ροζ» βίντεο των Σακίρα-Πικέ, βάζει σε μπελάδες το ζευγάρι [εικόνα & βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μετά από πολλούς διάσημους, που έχουν πέσει θύμα εκβιασμών για κάποιο ροζ βίντεο, ήρθε η ώρα του Ζεράρ Πικέ και της Σακίρα.

Οπως σημειώνει, η βασκική εφημερίδα «Diario Vasco», κάποιος από τους ανθρώπους, που έχει εργαστεί στο σπίτι του διάσημου ζευγαριού υποστηρίζει πως έχει στην κατοχή του υλικό με σεξουαλικές στιγμές του ποδοσφαιριστή και της τραγουδίστριας. Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει, το δημοσίευμα ζήτησε παχυλό πόσο για να το αποκρύψει.

«Ροζ» βίντεο των Σακίρα-Πικέ, βάζει σε μπελάδες το ζευγάρι [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Το ζευγάρι, χωρίς καθυστέρηση, απευθύνθηκε στις αρχές, χωρίς να υπάρχει κάποια εξέλιξη. Ετσι, ο κίνδυνος, σε περίπτωση που ισχύουν τα λεγόμενα του εκβιαστή, να βγει το υλικό σε κάποιο έντυπο ή στο διαδίκτυο είναι μεγάλος.

Μέσω του εκπροσώπου του, το ζευγάρι αρνήθηκε πως έχει εμπλακεί σε μια τέτοια κατάσταση, τονίζοντας πως το δημιοσίευμα είναι αναληθές.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ζεράρ Πικέ Σακίρα ροζ βίντεο
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ