Ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού η γυναίκα-καμικάζι που ανατινάχτηκε στο Σεν Ντενί; - iefimerida.gr

Ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού η γυναίκα-καμικάζι που ανατινάχτηκε στο Σεν Ντενί;

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ξαδέλφη του «εγκεφάλου» του μακελειού στο Παρίσι, Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ, είναι σύμφωνα με το BMFTV η γυναίκα που ανατινάχτηκε σήμερα στο διαμέρισμα του Σεν Ντενί.

Οι γαλλικές αρχές δεν έχουν επιβεβαιώσει ακόμη την πληροφορία, ενώ έχουν δηλώσει επισήμως ότι ακόμη δεν είναι γνωστές οι ταυτότητες ούτε των νεκρών, ούτε των συλληφθέντων και ότι αυτές θα εξακριβωθούν αφού συλλεχθεί γενετικό υλικό από το διαμέρισμα και γίνουν τα σχετικά τεστ DNA.

Νωρίτερα πηγές μετέδιδαν ότι η αστυνομία οδηγήθηκε στο συγκεκριμένο διαμέρισμα του Σεν Ντενί μετά από παρακολουθήσεις που έκανε σε διάφορα κτίρια της περιοχής, καθώς πίστευαν ότι μια γυναίκα στο διαμέρισμα μπορεί να σχετίζεται με κάποιο τρόπο με τον Αμπντέλ Χαμίντ Αμπαούντ.

Αξίζει να σημειωθεί, πάντως, ότι νωρίτερα και αμέσως μετά την ολοκλήρωση της αστυνομικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί, ο εισαγγελέας του Παρισιού και ο υπουργός Εσωτερικών της Γαλλίας ανακοίνωσαν ότι η επιτήρηση και η τηλεφωνική παρακολούθηση τους έκαναν να πιστεύουν ότι ο Αμπντέλ Χαμίντ Αμπάούντ βρισκόταν στο διαμέρισμα στο Σεν Ντενί.

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της αστυνομικής επιχείρησης στο Σεν Ντενί σκοτώθηκαν δύο ύποπτοι, μια γυναίκα, η οποία ενεργοποίησε τον εκρηκτικό μηχανισμό που είχε στη ζώνη της κατά τη διάρκεια επέμβασης της αστυνομίας, με αποτέλεσμα να ανατιναχτεί και ένας άνδρας ακόμη ο οποίος σκοτώθηκε από χειροβομβίδα. Οπως μεταδίδει το RTL France, η γυναίκα λίγα λεπτά πριν ανατιναχθεί χρησιμοποίησε το κινητό της τηλέφωνο για να κάνει μια κλήση, πιθανότητα ενημερώνοντας άλλα μέλη της ομάδας, για την επιχείρηση της αστυνομίας εκείνη την στιγμή.

Αυτόπτης μάρτυρας: Οι αστυνομικοί μιλούσαν για μία γυναίκα με ξανθά, μακριά μαλλιά
Σύμφωνα με την «Le Parisien», αυτόπτης μάρτυρας υποστηρίζει ότι άκουσε τους αστυνομικούς να κάνουν λόγο για μία γυναίκα με ξανθά, μακριά μαλλιά.

«Πιστεύω ότι θα μιλούσαν για την γυναίκα καμικάζι», υποστηρίζει ο 50χρονος Λόφτι στη γαλλική εφημερίδα και προσθέτει: «Της είπαν να δείξει τα χέρια της και να τα σηκώσει ψηλά και μετά ακούσαμε μία ισχυρή έκρηξη. Πιστεύω ότι ήταν αυτή που ενεργοποίησε την βόμβα. Πράγματι υπήρξε μία ισχυρή έκρηξη. Τότε άρχισαν οι πυροβολισμοί, δεν σταμάταγαν».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ