Κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ - Φίλοι των φοιτητών που μετείχαν στα επεισόδια του Μιλάνου - iefimerida.gr

Κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ - Φίλοι των φοιτητών που μετείχαν στα επεισόδια του Μιλάνου

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Συμβολική κατάληψη αυτή την ώρα στο κτίριο της ΕΣΗΕΑ από συγγενείς και φίλους των πέντε φοιτητών από την Αγία Παρασκευή που οι ιταλικές αρχές ζητούν την έκδοση τους για συμμετοχή τους στα γεγονότα του Μιλάνου τον περασμένο χρόνο.

Οι φοιτητές επέλεξαν σήμερα το κτίριο της ΕΣΗΕΑ, επί της οδού Ακαδημίας, προκειμένου να δημοσιοποιήσουν το θέμα ενόψει της απόφασης που θα εκδοθεί μέσα στις επόμενες μέρες από το Συμβούλιο Εφετών για το εάν θα εκδοθούν ή όχι στην Ιταλία και στις ιταλικές αρχές. Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες η εισαγγελέας εφετών έκρινε ότι δεν θα έπρεπε να προφυλακιστούν και τους άφησε προσωρινά ελεύθερους νε περιοριστικούς όρους να εμφανίζονται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους και απαγόρευση εξόδου από την χώρα.

Κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ - Φίλοι των φοιτητών που μετείχαν στα επεισόδια του Μιλάνου | iefimerida.gr 0
Κατάληψη στην ΕΣΗΕΑ - Φίλοι των φοιτητών που μετείχαν στα επεισόδια του Μιλάνου | iefimerida.gr 1
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ κατάληψη ΕΣΗΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ