Μεϊμαράκης: Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις συνυποψηφίων – Παιδιά είναι, λένε κάτι παραπάνω [βίντεο] - iefimerida.gr

Μεϊμαράκης: Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις συνυποψηφίων – Παιδιά είναι, λένε κάτι παραπάνω [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

«Ολοι οι υποψήφιοι πρέπει να σέβονται τη Νεοδημοκρατική ηθική που μας δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής» διεμήνυσε ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης από την Κομοτηνή, στέλνοντας μήνυμα στους συνυποψηφίους του για την προεδρία του κόμματος.

«Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις που δέχομαι από ορισμένους συναδέλφους που καμιά φορά ξεφεύγουν με απρεπείς όρους ή με προκλήσεις που δεν είναι σωστές με τη νεοδημοκρατική ηθική. Λέω «παιδιά είναι, μπορούν να πουν και κάτι παραπάνω»» είπε χαρακτηριστικά ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ.

Υποστήριξε ότι ο ίδιος «από το 1974 διαχρονικά δεν έθεσα ποτέ ζητήματα τέτοια στο κόμμα. Είχα πάντα πολιτικές απόψεις, μπορεί να είχα πολιτικές διαφωνίες, αλλά τις εξέφραζα πολιτικά και με επιχειρήματα και σύμφωνα με τη Νεοδημοκρατική ηθική που μας δίδαξε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής και που περιγράφεται στο Καταστατικό μας».

Μεϊμαράκης: Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις συνυποψηφίων – Παιδιά είναι, λένε κάτι παραπάνω [βίντεο] | iefimerida.gr 0

Η ΝΔ δεν ψηφίζει νέα μέτρα

Στην ομιλία του στην Κομοτηνή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης εξαπέλυσε σκληρή επίθεση στην κυβέρνηση για την πολιτική που ακολουθεί, τόσο στην Οικονομία όσο και σε κρίσιμους τομείς όπως η Παιδεία. Τόνισε πως είναι λάθος το μείγμα της οικονομικής πολιτικής και τόνισε ότι η κοινωνία δεν αντέχει άλλους φόρους, ενώ ξεκαθάρισε ότι η Νέα Δημοκρατία δεν θα ψηφίσει νέα μέτρα.

Ο κ. Μεϊμαράκης κάλεσε τον κ. Τσίπρα να είναι προσεκτικός στα εθνικά θέματα και ιδιαίτερα στο μεταναστευτικό και προσφυγικό ζήτημα που έχει προσλάβει νέες διαστάσεις. Τόνισε για μία ακόμη φορά ότι τα hot spots πρέπει να γίνουν στην Τουρκία και όχι στα ελληνικά νησιά. Επανέλαβε ότι το προσφυγικό δεν είναι διμερές αλλά ευρωπαϊκό και διεθνές ζήτημα, για το οποίο οφείλει να έχει λόγο ο ΟΗΕ.

Μεϊμαράκης: Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις συνυποψηφίων – Παιδιά είναι, λένε κάτι παραπάνω [βίντεο] | iefimerida.gr 1

«Ο ΦΠΑ και η αύξηση είναι μέτρα της κυβέρνησης. Οι περικοπές που γίνονται είναι μέτρα της κυβέρνησης. Η περικοπή στο επίδομα θέρμανσης είναι μέτρο της κυβέρνησης. Η περικοπή διαφόρων προνοιακών επιδομάτων είναι μέτρο της κυβέρνησης. Ο ΦΠΑ 23% στην Παιδεία είναι μέτρο της κυβέρνησης. Το φορολογικό των αγροτών ή των ελευθέρων επαγγελματιών είναι μέτρο της κυβέρνησης.

Άρα, λοιπόν, πρέπει να τους απαντάμε πάντα. Γιατί λέγε - λέγε - λέγε μένει η εντύπωση ότι μπορεί και να τα ψηφίσαμε. Δεν τα έχουμε ψηφίσει. Και όχι μόνο δεν τα έχουμε ψηφίσει και τώρα που θα έρθουν δεν θα τα ψηφίσουμε. Και αυτό να το ξέρουν και οι έξω και οι Έλληνες».

Ο κ. Μεϊμαράκης συναντήθηκε με τους Δημάρχους Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου και Αλεξανδρούπολης και ενημερώθηκε για θέματα που απασχολούν τις τοπικές κοινωνίες και ιδιαίτερα την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Τέλος, επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Έβρου, όπου μίλησε σε παραγωγικούς φορείς του Νομού.

Την Τετάρτη, ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης θα μιλήσει σε στελέχη της Νέας Δημοκρατίας και φίλους σε Δράμα, Καβάλα και Ξάνθη.

Μεϊμαράκης: Δεν θα απαντώ στις προκλήσεις συνυποψηφίων – Παιδιά είναι, λένε κάτι παραπάνω [βίντεο] | iefimerida.gr 2
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ